MANILLA "Momentum" stiprinamasis NDF veido serumas su dumblių ekstraktu ir biopolimerais brandžiai odai

Nors Manilla kompanija prieštaringai vertinama dėl pastarųjų rinkodaros sprendimų, agresyvios reklamos politikos ir kitų keistokų sprendimų, kurie tiesiog atstumia nuo prekių pirkimo. Tačiau kompanija turi puikių veido priežiūros produktų. Viskas, ką iki šiol esu testavusi man pasirodė kokybiška, išskyrus pirmojo leidimo produktus, kuriems trūko išdirbimo. Šiam kartui labai norėjau gero, kokybiško veido serumo, tad įsigijau Manilla, skirtą brandžiai odai.


Produktas: MANILLA "Momentum" stiprinamasis NDF veido serumas su dumblių ekstraktu ir biopolimerais brandžiai odai
Gamintojas: UAB "Dermofaktorius". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: raminti veido odą, skaistinti, drėkinti, apsaugoti nuo drėgmės praradimo
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: tik tai, kad priemonė parfumuota
Tūris: 30 ml
Kaina: 34,89 Eur, mokėjau 26,17 Eur
Kur galima įsigyti: Manilla, Eurovaistinė, Douglas ir kt.

Ką žada gamintojas: NDF atstatantis serumas – puiki pagalba pavargusiai, brandžiai odai. Sudėtyje esantis NDF (natūralus drėgmės faktorius) padeda apsaugoti odą nuo dehidratacijos. Dumblių ekstraktas kartu su jūrinės kilmės biopolimerais pasižymi raminamuoju ir odą skaistinančiu poveikiu.

Naudojimas: PRIEŠ VARTOJIMĄ SUPLAKTI! Tepti švarią ir tonizuotą veido odą ryte ir vakare. Švelniai įmasažuoti, galima tepti ir paakių zoną. Palaukti, kol įsigers. Po serumo naudoti kremą arba emulsiją.


Pakuotė. Kompanija daug dėmesio skiria pakuotėms, sukurdama brandžios, elegantiškos, patrauklios pakuotės išvaizdą. Šiuo atveju serumas atkeliauja tamsiai žalioje dėžutėje su itin švelniu, bemaž aksominiu liesti paviršiumi. Aukso raidės ir saikingi, baltos spalvos užrašai nuteikia profesionaliai ir rimtai. Viduje slėpėsi tamsiai rudo stiklo buteliukas su rudos spalvos užrašais. Buteliuką labiausiai puošia briaunuotos sienelės ir ruda spalva. Ant buteliuko užsukta stiklinė dozavimo pompa labai patogi serumą dozuoti tiek itin mažais, tieks didesniais kiekiais. Dizaino visuma man pasirodė labai patraukli, elegantiška, brandi; o pakuotė - patogi ir gerai apgalvota.

Kvapas. Nežinau ar geras sprendimas, tačiau gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, kurios serumui suteikia saldų, saikingai gaivų kosmetinį aromatą. Kvapas malonus, tik... man labiau patinka veido priežiūros produktai be jokių papildomų kvapiųjų priemonių - taip saugiau ir rizika, kad kvapiosios medžiagos suerzins veido odą - ženkliai mažesnė.

Konsistencija skysta, vos vos vos tirštesnė, nei vanduo, labai primena veido esencijas.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, CELLULOSE GUM, CARRAGEENAN, CERATONIA SILIQUA GUM, SUCROSE, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, GLUCOSE, RAPESEED ACID, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ARGININE, MALTOL, POLYQUATERNIUM-80, PARFUM.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo akivaizdaus fakto - serumo sudėtis tiesiog fantastiška! Vanduo, glicerinas, rudųjų dumblių ekstraktas, kurių sudėtyje atrodo iš ties labai daug. Sudėtyje labai daug odą kondicionuojančių, drėkinančių, minkštinančių, odą raminančių, šviesinančių ir apsaugančių ingredientų. Kokteilis odai tiesiog puikios sudėties, nepriekaištingai saugus ir veiksmingas ir tik aromatai vidutinio saugumo. Bet ne dėl to, kad akivaizdžiai būtų nesaugūs - kvapai priemonių sudėtyje yra komercinė paslaptis, todėl kosmetikos gaminiuose nurodomi kaip parfum. Nėra aišku, kas tiksliai slepiasi po šiuo ingredientu, dažniausiai sudėtinės dalys, skirtos kvapui išlaikyti, sustiprinti ir sukurti yra vidutinio saugumo.

Man labai patinka priemonės skysta konsistencija, kuri lengvai susigeria į dar po veido toniko šiek tiek drėgną veido odą. Iš karto jaučiu odos komfortą, malonią drėgmę, o po kelių minučių (jei iki tol nepasitepu kremu) ir lengvą tempimo, standumo ant odos jausmą... Visgi, iki tol dažniausiai jau būnu pasitepusi drėkinančiu kremu ir to jausmo nespėju pastebėti. Kadangi jau esu sunaudojusi 3/4 priemonės buteliuko, serumą esu gerai ištestavusi ir manau, kad šis produktas puikiai tinka brandžiai odai. Pirmiausia serumas gerai drėkina, suvienodina odos toną ir suteikia odai skaistumo (taigi šiek tiek šviesina). Ilgiau panaudojusi darau išvadą, kad šis serumas puikiai tinka brandžiai odai: ir oda atrodo skaistesnė, tad ir jaunesnė; nuolat drėkinama ir nuo drėgmės praradimo apsaugota oda formuoja mažiau raukšlelių, o ir gilesnės mano raukšlės per pastaruosius porą mėnesių tapo mažiau pastebimos, tad teigiamai veikia ir jau esančias raukšles. 

Turiu pagirti ir serumo skalsumą - naudoju jau trečią mėnesį ir dar turėčiau gerą mėnesiuką naudoti - vienam kartui pakanka nedidelio lašelio, tad nemaža priemonės kaina, paskirsčius per kelis mėnesius, nebeatrodo didelė, o dar jei pasitaiko nusipirkti su nuolaida, iš viso puiku! Man šis serumas puikiai tinka ir patiko mano odai  nors Manilla komunikacija ir marketingu nesižaviu, tačiau serumą su mielu noru pakartočiau - jis puikus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Buteliukas labai panašus į Estée Lauder Advanced Night Repair serumą. Tik šiaip - pastebėjimas :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą