CATRICE Lashes To Kill PRO Instant Volume Mascara 24h - apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Ultra Black"

Visą vasarą nekalbėjau apie blakstienų tušus, ir jų iš tiesų prisikaupė labai daug, tokių apie kuriuos norisi pakalbėti ir papasakoti, bei parodyti jums. Daugiausiai tušų pas mane iš Catrice ir Essence kompanijų - nors šie tušai dažniausiai labai greit tirštėja (tušus tenka keisti daugmaž kas 4 mėnesius), tačiau ir jų kaina visai juokinga, o dažnokai, ir taikomos papildomos nuolaidos, tad visai negaila tą tušą dažniau pakeisti.

Šiandien trumpai apie apimties suteikiantį tušą, itin skambiu pavadinimu - blakstienos, dėl kurių verta žudyti?" 😆😆Žudyti neverta dėl nieko, tačiau ar jis tikrai toks geras?

"Kaulas, numestas šuniui, nėra gailestingumas - tai kaulas, kuriuo daliniesi su šunimi, kai esi alkanas ne mažiau už jį."
Dž. Londonas



Produktas: CATRICE Lashes To Kill PRO Instant Volume Mascara 24h - apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Ultra Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: itin didelė apimtis, vėduoklės formos blakstienos
Labiausiai nepatiko: lipina blakstienas
Tūris: 12 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Blakstienų tušas suteikia tobulą apimtį ir turi ilginamąjį efektą. Vidutinio dydžio šepetėlis padažo net ir ploniausias blakstienas ir padengia juodos tekstūros tušu. Blaktienoms suteikia vėduoklės efektą ir gausybę apimties. Galima ir vandeniui atspari versija. 


Sidabrinė blakstienų tušo pakuotė storoka tūbelė su metaliniu spindesiu. Visos tušų pakuotės labai panašios viena į kitas savo forma, tad daugiau kalbėti apie tai tikriausiai neverta? Dizainas irgi nėra kažkas, kas verstų iš koto, tačiau tas spindesys man visai patinka.

Blakstienų tušo šepetėlis nailoninių šerelių, vidutinio dydžio ir storio, standartinio, vienodo plaukelių sudėjimo, tik vienoje vietoje, kiek arčiau prie kotelio šereliai šiek tiek trumpesni.

Kvapas. Labai standartinis, būdingas visiems blakstienų tušams,

Konsistencija vidutinio tirštumo, tačiau kaip jau minėjau įžangoje, šie tušai linkę gana greit tirštėti ir po 3-5 mėnesių tampa nebetinkami naudoti. Šis ne išimtis, maždaug po 4 mėnesių konsistencija tampa gerokai klampesnė, tačiau dažytis dar galima.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, VP/EICOSENE COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tušo aplikatorius man gana patogus, pasidengia tušas lengvai, nenuteplioja odos aplink akis, tačiau norint pasiekti didelių blakstienų efektą, reikia šiek tiek padirbėti dengiant kelis sluoksnius ir braukiant šepetėliu iki pačių galiukų. Ir efektą tikrai galima pasiekti tokį, kad jos atrodo didžiulės, tiesiog milžiniškos apimties ir padoriai didesnio ilgio, bet... tušas nuo pat pradžių sulipina blakstienas viena su kita. Jei dengiu vieną sluoksnį, tokių problemų nėra, tačiau ir rezultatas visai ne toks. Tad su šituo tušu man tenka daug vargti dengiant ir paskui dar iššukuoti blakstienoms skirtomis šukutėmis, kad jos atrodytų atskirtos, jų būtų daug, o ne sulipintos į 7 blakstienų plaukelius. 


Tušas visai neblogai laiko, tik vasarą vis susidūriau su tepimo po antakiu problema - nesuprantu, ar bėda buvo pernelyg karštas oras? Nes vos atvėsus orams tokių problemų nebelikdavo. Šį tušą esu linkusi vertini viduriuku, gal vos vos aukščiau - gražiam efektui reikia nemažai darbo, karštomis dienomis (ar turint riebius vokus) gali tepti, tačiau apskritai - efektą išgauti tikrai galima ir įmanoma. Visai nieko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. O man šis tušas turbūt pats blogiausias, kokį tik esu naudojusi. Labai nepatiko. Tirštas, klampus, siaubingai sulipina blakstienas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi lipino, žiauriai, tai šepetėlis iššukuoti čia neišvengiamas reikalas :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą