L'ERBORISTICA "Trico Bio 2" atstatanti linija "Deep Repair" sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams: šampūnas, kondicionierius, serumas ir skystųjų kristalų priemonė

Plaukų priežiūros srityje šį kart noriu jums papasakoti apie L'ERBORISTICA plaukų priežiūros liniją, skirtą profesionalams "Trico Bio" ir konkrečiai šios linijos seriją "2 Deep Repair" skirtą sausiems, pažeistiems plaukams. Trumpai galiu tik pasikartoti, kad pastaruoju metu esu nepatenkinta ir labai nelaiminga dėl savo plaukų būklės: jie niekad nebuvo labai gražus, tačiau pastaruoju metu, tikriausiai nuo nuolatinių dažymų, visos priemonės man tapo per silpnos! Net ir pažeistiems plaukams! Niekas negeba normaliai atkurti plauko, ko pasekoje ne tik vaizdas ėmė nebetenkinti, tačiau ir plaukas ėmė vis labiau trupėti, Šiai dienai, nustojau juos dažyti ir pradėjau naudoti šią liniją - situacija iš tiesų pasitaisiusi.

"Meilėje mes per daug klausinėjame, o jei dar imame reikalauti išsamių atsakymų, ji greitai išgaruoja."
E. M. Remarkas



Linijoje esantis augalinis keratinas, kurio struktūra anatonimiškai atitinka plauką, todėl ypatingai efektyviai įsiskverbia į plauko vidų ir atkuria jį iš vidaus, sugrąžina vientisumą, gyvybingumą ir elastingumą.

l'ERBORISTICA kompanijos pakuotės kuriamos naudojant kuo mažiau Co2, tokiu būdu saugant miškus ir gamtą. Pakuotės gamybai naudojama tik perdirbtos ir biologiškai skaidžios ir saugios medžiagos. Iš gaminių sudėčių pašalintas nikelis ir chromas (jo lieka vos <0,0001%). Dėka inovatyvių technologinių sprendimų kompanija sunaudoja 80% mažiau energijos. Visa produkcija patikrinta dermatologiškai Ferra universitete. Galiausiai - produktai tinkami veganams, nes joje nėra gyvūlinės kilmės medžiagų.

Kompanijos politika, siekiant saugoti gamtą ir gyvūniją, gaminti sveikiau ir natūraliau, tačiau ne ką prastesnės kokybės produktus man labai patinka. Todėl dar prieš pradėdama naudoti liniją, tikiuosi, kad jos poveikis bus geras ir rezultatai mane džiugins. Pasižiūrim? 


Plaukų šampūnas


Produktas: L'ERBORISTICA Trico Bio 2 Deep Repair sertifikuotas atstatantis šampūnas sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Gamintojas: "Athena's". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išplauti, suteikti apimties ir purumo
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia apimties
Labiausiai nepatiko: sunkokai putoja
Tūris: 250 ml
Kaina*: 9,90 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Šampūnas atstato ir maitina išsausėjusius, lūžinėjančius ir nusilpusius plaukus. Suteikia jiems stiprumo, spindesio, apimties ir švelnumo. Išretėjusi plauko struktūra papildoma keratinu. Aktyvūs ingredientai - grynas organinis alavijo ekstraktas (20-30%), augalinis keratinas.
Naudojimas: šampūną švelniai įmasažuoti į plaukus ir nuskalauti švariu vandeniu.

Sudėtis: AQUA [WATER], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN*, SODIUM COCO-SULFATE, POLYAMINO SUGAR CONDENSATE, LAUROYL/ MYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, COCO-BETAINE, PARFUM [FRAGRANCE], HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, VIOLA TRICOLOR EXTRACT*, GLYCERYL OLEATE, VERBENA OFFICINALIS EXTRACT*, HYDROGENATED FARNESENE, POTASSIUM OLIVOYL/LAUROYL WHEAT AMINO ACIDS, CALLUNA VULGARIS EXTRACT*, COCO-GLUCOSIDE, CENTAURIUM ERYTHRAEA EXTRACT*, PANTHENOL, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT*, POTASSIUM LACTATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM GLUCONATE, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL.
*iš organinių ūkių


Plaukų balzamas


Produktas: L'ERBORISTICA Trico Bio 2 Deep Repair sertifikuotas atstatantis ir maitinantis balzamas sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Gamintojas: "Athena's". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suteikti apimties ir purumo, stiprinti, švelninti, maitinti
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia švelnumo ir paklusnumo
Labiausiai nepatiko: norisi stipresnio atkuriamojo poveikio
Tūris: 200 ml
Kaina*: 9,90 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Balzamas atstato ir maitina išsausėjusius, lūžinėjančius ir nusilpusius plaukus. Suteikia jiems stiprumo, apimties ir švelnumo. Išretėjusi plauko struktūra pripildoma keratino. Aktyvūs ingredientai alavijo ekstraktas ir keratinas.
Naudojimas: užtepti juos ant plaukų, iš pradžių juos išplovus šampūnu, įmasažuoti į plaukus, palikti veikti kelias minutes, nuskalauti vandeniu.

Sudėtis: AQUA [WATER], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, ERYTHRITOL, CETYL ALCOHOL, BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, BEHENYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, HYDROGENATED FARNESENE, POLYAMINO SUGAR CONDENSATE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT*, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, VIOLA TRICOLOR EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, CALLUNA VULGARIS EXTRACT*, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, VERBENA OFFICINALIS EXTRACT*, CENTAURIUM ERYTHRAEA EXTRACT*, LACTIC ACID, SODIUM GLUCONATE, PARFUM [FRAGRANCE], LIMONENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL.
*iš organinių ūkių


Plaukų serumas


Produktas: L'ERBORISTICA Trico Bio 2 Deep Repair sertifikuotas atstatantis ir maitinantis nenuplaunamas serumas sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Gamintojas: "Athena's". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: stiprinti, atkurti, prisotinti plaukus, suteikti minkštumo, spindesio ir apimties
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neaiškiai nurodytas dozavimo būdas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 11,80 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Serumas prisotina plauko kapiliarus augaliniu keratinu, stiprina ir atstato pažeistų ir lūžinėjančių plaukų struktūrą. Plaukai tampa storesni, minkštesni ir labiau spindintys. 
Naudojimas: suplakti prieš naudojimą. Tinka naudoti ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų arba sausų plaukų. Uždėti su pipete ant delnų ir tepti ant plaukų. Nenuskalauti.

Sudėtis: AQUA [WATER], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, POLYAMINO SUGAR CONDENSATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM COCOYL BARLEY AMINO ACIDS, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, CALLUNA VULGARIS EXTRACT*, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CENTAURIUM ERYTHRAEA EXTRACT*, COCO-GLUCOSIDE, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT*, VERBENA OFFICINALIS EXTRACT*, GLYCERYL OLEATE, VIOLA TRICOLOR EXTRACT*, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, PARFUM [FRAGRANCE], LIMONENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL.
*iš organinių ūkių


Skystų kristalų priemonė


Produktas: L'ERBORISTICA Trico Bio 2 Deep Repair sertifikuotas atstatantis nenuplaunama skystųjų kristalų priemonė pažeistų ir lūžinėjančių plaukų galiukams
Gamintojas: "Athena's". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: prisotinti plaukus, stiprinti, atstatyti, suteikti minkštumo ir spindesio
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: galbūt tik nesaugūs konservantai
Tūris: 50 ml
Kaina*: 11,80 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Skystųjų kristalų priemonė prisotina plauko kapiliarus augaliniu keratinu, stiprina ir atstato pažeistų ir lūžinėjančių plaukų struktūrą. Plaukų galiukai efektyviai sutvarkomi. Plaukai tampa sveikesni, minkštesni ir labiau spindintys. 
Naudojimas: tinka naudoti ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų arba ant sausų plaukų. Užpurkšti 1 paspaudimą ant delnų ir tepti ant plaukų - taikyti labiau prie galiukų. Nenuplauti. 

Sudėtis: COCO-CAPRYLATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, DICAPRYLYL ETHER, HYDROGENATED FARNESENE, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, PARFUM [FRAGRANCE], SQUALANE, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, TOCOPHEROL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN.
*iš organinių ūkių


Plaukų šampūnas gana skystas, sunkokai putoja ir plaunant labai primena natūralus šampūnus, tačiau nepaisant to išplauna plaukus gerai. Nieko daugiau iš šampūno aš nesitikiu, šiuo atveju po galvos plovimo galvos oda jaučiasi švari ir tarsi sudrėkinta - toks keistai malonus komforto jausmas.

Toliau seka balzamas, kuriam man trūksta šiek tiek stipresnio poveikio, tačiau jau minėjau, kad mano plaukai stipriai pažeisti. Po balzamo jaučiu minkštesnius plaukus, jie tikrai įgauna spindesio ir daugiau apimties, tačiau labai labai norisi nors trupučio glotnumo.

Plaukų serumas yra ta priemonė, kuri mane sužavėjo ir apžavėjo labiausiai. Būtent dėl jos aiškiai pajutau, kad plaukas tapo labiau suvaldomas. Tepant produktą ant plaukų iš pradžių jaučiu lipnumą, bet greit plaukas sugeria produktą, tačiau jie lieka tokie pat purūs ir tokie pat pakelti nuo šaknų, tiesiog įgauna daugiau apimties, minkštumo ir purumo. Pastebėjau, kad serumą mėgstu naudoti dažniausiai iš visų šių priemonių. Su ja lengva ir patogu, tik dozavimo būdas man visiškai neaiškus - kiek reiktų priemonės naudoti? Ar ji neapsunkins ir nesulipins plaukų? Kol kas, kad ir kiek produkto naudočiau, nė karto nesulipino, neapsunkino ir niekaip kitaip nepablogino situacijos.

Skystųjų kristalų priemonę aš linkusi vadinti paprasčiausiu plauku galiukų serumu. Tai produktas, kuris iš karto suglotnina plaukų galiukus, suteikia jiems lankstumo, spindesio, minkštumo. Kol kas serumą naudojau per trumpai, kad galėčiau teigti, jog serumas iš tiesų geba atkurti, o ne suteikti laikiną poveikį, tačiau norisi tikėti, kad serumas gali pagydyti plaukus.


Man šita linija patinka. Viską naudojant kartu, jaučiu, kad ir mano oda jaučiasi komfortabiliai drėgna, ir plaukai purūs, didesnės apimties, minkštesni, švelnesni, spindintys. Plovimo metu, panaudojus visas priemones plaukai atrodo labai gerai, net ir džiovinant natūraliai. O per naudojimo laiką pastebėjau ir pačio plauko struktūros pakitimus: anksčiau plaukai tiesiog tragiškai stipriai smuko ir trupėjo. Šiai dienai trupėjimas nors ir ne nulinis, tačiau mažesnis. Tad darausi sau išvadas, kad visa produktų dermė duoda teigiamų rezultatų ir naudos ne tik tam kartui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Sveiki, noriu pasidalinti savo plaukų prižiūrėjimo “paslaptimi”. Bent kartą (geriausiai du) per savaitę naudoju aliejines kaukes ir taip jau daug metų. Aliejus naudoju įvairius, pats atsirenki po kažkurio laiko kuris tau tinka, kuris patinka. Plaukas yra negyvas, tad reikia maitinti šaknis. Būtina naudoti šampūnus su natūralesne sudėtimi, taip pat ir kondicionierius ar kaukes. Senokai skaičiau, kad realią plaukų būklę galime pamatyti išplovę švelniu šampūnu, pirmą kartą net verkiau tą padarius, nes realiai plaukai buvo vienas kaltūnas, o dabar skubant galiu sau tai leisti ;). Nors plaukai pastoviai kažkiek slenka, bet darant galvos masažą (prieš galvos plovimą) 3-8minutes, naudojant aliejus plaukai auga nauji, sveiki, tad esu laiminga radusi sprendimą ilgiau nei 15 metų šviesinantiems plaukams.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O... labai ačiū :) Iš tiesų ir pati daugiau nei porą metų nuolat praktikavau ir džiaugiausi sveikesniais plaukais, tačiau man aliejai užkimšo galvos odą. Be to, praktiškai visi palikdavo geltoną plauko spalvą ant mano platinum blonde spalvos.
      O kokį aliejų naudojate, kad nedažytų plauko? Ir nekimštų galvos odos? Tikriausiai naudojate specialius šveitiklius?

      Panaikinti
    2. Šiaip geriausiai rinktis pagal savo poreikius. Kokosų aliejus man patinka, kad naudojant pakankamai didelį kiekį plaukai atgauna blizgesį, bet naudoju tik nuo pečių, kitaip erzina plaukų šaknis. O dabar esu pasidariusi mišinį saldžiųjų migdolų su lazdynų riešutais. Šį mišinį galiu naudoti visiems plaukams, tiek šaknims, tiek galiukams. Svarbiausiai skirti tam laiko ir nesitikėti rezultato po kelių naudojimų, bet efektas tikrai pastebimas net po kelių savaičių. Man asmeniškai nedažo joks aliejus mano plaukų, nors esu blondinė, gal nesu platinum, bet nesu ir į ryžumą. Kartais naudoju šveitiklius, esu bandžiusi ir natūralius molius, kavą, bet turint ilgus plaukus geriausiai pirkti jau pagamintus.. Šiaip esu skaičiusi daug apie aliejus, pavyzdžiui labai naudingi ir eteriniai, pvz. levandų - puikiai veikia galvos odą jei ji jautri ir linkusi į pleiskanas, nes veikia priešžudegimiškai, rozmarinų- aktyvina augimą, arbatmedžių- veikia kaip antiseptikas ir pan. Pradžioje naudoti aliejus tikrai sunku, bet paskui tai tampa kaip žaidimas, nes matai rezultatus ir norisi vis daugiau, daugiau :).

      Panaikinti

Rašyti komentarą