MARGARITA valomasis rankų gelis su alavijų ekstraktu

Kaip smagu matyti, kaip lietuviški kosmetikos gamintojai vis aukščiau kelia galvas ir vis drąsiau bando kažką naujo, keičia ne tik priemonių dizainus, tačiau ir formules ir bando atrasti naujus, geresnius, patogesnius ir geriau pirkėjų vertinamus produktus. Ne visos, aišku, tačiau dauguma tai tikrai... Su ta gaida labai džiaugiausi parduotuvės lentynoje pamačiusi antibakterinę - valomąją rankų želė, kuri skirta naudoti tuo metu, kai nėra galimybių nusiplauti rankų.

" - Žinau, Pūkuotuk, kad neprotinga būti tokiu mažu ir bailiu... - sukukčiojo Paršelis, - Bet... kai kažkas yra toks mažas ir bailus, nebėra kito pasirinkimo!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: MARGARITA valomasis rankų gelis su alavijų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus ir bakterijas nuo rankų, kai aplink nėra galimybės nusiplauti rankų
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: rankos jaučiasi švaresnės
Labiausiai nepatiko: lašiuko visiškai nepakanka rankoms
Tūris: 50 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Valomasis rankų gelis su alavijų ekstraktu. Tyrimais įrodytas antibakterinis poveikis. Drėkina, panaikina nemalonius kvapus.
Naudojimas: lašą gelio paskirstykite ant rankų ir palaukite 30 sek., kol įsigers. Tinkamas naudoti visai šeimai. Patogus nešiotis su savimi. Primename, kad valomieji geliai neatstoja rankų plovimo.

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Parfum (Benzyl Benzoate, Limonene).


Mano nuomonė. Kaip ir visi tokio tipo produktai, pakuotėse kiekis labai kompaktiškas ir buteliukas patogus įsimesti į rankinę ar tiesiog įsikišti į džinsų kišenę. Produktas skaidrus, nedažytas, tad visai smagu, kad gamintojas išvengia nereikalingų ingredientų, tačiau gamintojas nusprendė priemonei suteikti alavijų kvapą, kas mano nuomone nelabai pavyko. Kvapas tik po kelių minučių tampa švelniu ir gaiviu, o šiaip jaučiasi ir saldumas, ir kvapas keistokas, nepasakyčiau, kad labai malonus mano uoslei. T

Priemonės lašelio vienam kartui tikrai nepakanka - reikia 2-3 minimaliam kiekiui, o ir dozuoti produktą tinkamai sunkoka - nė karto naudojant nebuvau tikra, tai kiek visgi tų lašelių buvo mano rankoje? Želė naudojant tikrai stipriai "kvepia" alkoholiu, ir masažuojant į odą bei dar kokią minutę rankas palieka itin lipnias. Su analogiška Carex priemone tokių problemų man nebuvo. Net ir rankos, tiesą sakant nesijaučia gergždančiai švarios ir gaivios... Šiandien man norisi Margaritą pasveikinti dėl sprendimo bandyti sukurti tokią priemonę, tačiau iki tobulybės dar labai labai toli. Teks laukti patobulinimų...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. O man šis gelis pats tobuliausias ir nesausina rankų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu girdėti :) Kiekvienos poreikiai skiriasi, jei jums puikiai tinka, labai džiaugiuosi ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą