NIDA veido tonikas su alavijų ekstraktu

Nida kosmetiką aš jau senai išpeikiau krūvoje apžvalgų, ne, bent jau veido kosmetiką ir tikrai nuoširdžiai nesuprantu, kodėl kai kuriuose forumuose ji įvertinta visai neblogai... Viskas, ką teko bandyti man nepatiko, nors ir nedarė nieko blogo, bet ir neturėjo jokio teigiamo poveikio, labai jautėsi, kad kosmetika, siekiant pagaminti kuo pigiau, buvo gerokai praskiesta vandeniu ir nuoširdžiai, bent jau veido kremai - visiškai neverti jūsų dėmesio, net jei turite labai ribotą biudžetą skirtą kosmetikai. Galima rasti ir geriau.

Nida veido tonikas tikriausiai yra geriausias variantas iš visos kompanijos produktų, kuriuos teko išbandyti. Tačiau ar būti geriausiu tarp blogiausiųjų yra gerai? Nemanau, tačiau kadangi tonikas gyvena pas mane - papasakoti noriu, apžvalgos tikrai neprivalo būti tik geros!

"Kai visko netenkama, vis dėlto dar lieka ateitis."
K. N. Bouvis



Produktas: NIDA veido tonikas su alavijų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: nuvalyti, drėkinti ir atstatyti normalų odos pH
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogai valo odą
Labiausiai nepatiko: kvepia stipriu šampūnu
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Veido tonikas su natūraliu alavijų ekstraktu. Priemonė skirta ne tik kruopščiai nuvalyti bei drėkinti odą, bet ir atstatyti jos normalų pH ir paruošti ją kitos kosmetinės priemonės naudojimui. Sudėtyje esantis alavijų ekstraktas yra ypatingai svarbus gerai odos būklei palaikyti, jis drėkina, maitina, stiprina odos audinius bei skatina ląstelių atsinaujinimą. Tinka visų tipų odai. Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės uždėkite ant kosmetinio vatos diskelio ir švelniais judesiais valykite odą. Patikrinta dermatologų.


Pakuotė. Balto plastiko buteliukas labai paprastas, tačiau man visai patinka, kad gamintojas renkasi naudoti minimalų dizainą - baltame fone tik užrašai ir pagrindinio ingrediento - alavijų paveiksliukas. Labai primena Margaritos pakuotes, tačiau nesikartosiu kodėl, apie tai jau kalbėjome ne kartą... Produkto dozavimas taip pat itin paprastas - dalis dangtelio atšoka į viršų ir atveria kvadratinę dozavimo angą - paprasta, gana patogu. Jau ne kartą kartojau, ir šį kartą pasikartosiu vėl - atrodo, kad gamintojas orientuotas į vienkartinį pirkimą - patraukli pakuotė čia prioritetas prieš produkto kokybę.

Kvapas tiesiog siaubingai stiprus... toks stiprus, kad tepant ant veido atrodo tuoj tuoj įsiskaudės galva. Mano skoniui tonikas negali turėti tokio stiprumo kvapo... O ir kvepia jis pigiu šampūnu! Taip taip, šampūnu. Kai tepi ant veido priemones, kurios kvepia visai kitos paskirties produktais, nori nenori kyla ne pačios maloniausios asociacijos... Labai erzino ir nepatiko...

Konsistencija. Skaidrus, vandens skystumo produktas, kaip ir dauguma tonikų.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum.


Poveikis. Jau minėjau, kad mane siaubingai erzina priemonės kvapas, kuris atrodytų yra vienas prasčiausių efektų. Tačiau blogai čia ne tik tai.

Galiu iš karto pagirti valomąjį priemonės efektą. Tonikas tikrai gerai pašalina, nors ir ne visiškai, makiažo likučius ir nešvarumus, daug geriau nei dauguma rinkoje esančių tonikų. Tačiau tai yra viskas... Naudojant kitus tonikus tu jauti, kaip sutraukia odą arba drėkina, arba suteikia komforto jausmą... Kažką... o čia - nieko, visiškai nieko... Toks jausmas, kad tepčiau veidą vandeniu su stipriu šampūno kvapu... Nėra efekto, tačiau nesiryžtu spėlioti kodėl. Ar ir ši priemonė pernelyg praskiesta vandeniu? Ar tiesiog netinka mano odai? Ar...? 

Visiškai nesuvokiu šio toniko, tačiau jau nebepykstu ir nebesu tiek nustebusi, kaip pirmaisiais bandymais su Nida kosmetika. Šios toks poveikis yra - jau minėjau valymą, tačiau manau, kad priemonė visiškai neverta dėmesio. Jei turite ribotą biudžetą ir norite pigaus toniko, daug mieliau rekomenduočiau Margarita variantą, kuriame poveikis jaučiamas, o kaina net mažesnė,




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Man rodos jo net ne pabaigiau,ismeciau.sutinku su apžvalga, valymui jis neskirtas, o kitokio poveikio nerasta. Ir smirda kaip! Beviltiskas produktas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai pritariu jums ir linksiu galva. Dar neradau nei vieno Nida gaminio, kurį būtų verta bandyti...

      Panaikinti
  2. Tonikai nėra skirti valymui. Jie skirti normalizuoti odos pH

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pagrindinė toniko funkcija yra neutralizuoti vandens poveikį, pašalinti nuo odos paviršiaus vandens paliktas kalkes, sureguliuoti pH. Kita vertus greičiausiai žinote, kad tonikas jau senai nebėra tik tonikas - turime tonikų - šveitiklių; tonikų valančių odos paviršių; tonikų su drėkinamosiomis, šviesinančiomis, stangrinančiomis savybėmis.

      Apie valymą čia buvo užsiminta kaip apie vieną iš teigiamų dalykų, o jei skaitėte ir daugiau mano įrašų apie tonikus (rasite paspaudę etiketę 'veido tonikas/ losjonas' po įrašu, tikrai pastebėsite, kad iš toniko makiažo valymo nesitikiu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą