CHALURE lietuviška kosmetika: raminantis veido prausiklis, intensyviai drėkinantis hialurono serumas ir stangrinantis peptidų kremas

Rinkdamasi veido priežiūrą aš nemažai eksperimentuoju, tačiau visuomet priemones renkuosi pagal dabartinius odos poreikius. Mano žvilgsniai pirmiausia krypsta į aktyviuosius ingredientus ir sudėtines dalis. Nors kartais turiu masinių testavimų iš vienos ar kitos kompanijos, bet tam skirti advento kalendoriai - pažinčiai su gamintoju. Tačiau už vis labiausiai džiaugiuosi bandydama lietuvišką kosmetiką, tad kai su manimi susisiekė iki tol negirdėtos Chalure kompanijos atstovai, peržiūrėjau gamintojo produktus ir su dideliu džiaugsmu sutikau.


Nors ne vienas kompanijos produktas atrodė labai gundančiai ir viliojančiai, paprašiau kompanijos atstovės man padėti išsirinkti mano brandžiai ir sausai odai tinkančius bei populiariausius kompanijos produktus. Džiaugiuosi, kad Chalure darbuotojai man parinko tris esminius veido priežiūros produktus: raminančias prausimosi putas, drėkinantį serumą ir stangrinantį kremą. Kartu siuntinyje gavau kelis mėginėlius, bet juos tik išbandžiau ir manau ateityje parašysiu trumpą pirmo įspūdžio įrašą apie juos. O kol kas apie pilno dydžio produktus ir jų poveikį odai:


VEIDO ODĄ RAMINANČIOS PRAUSIMOSI PUTOS SU KOFEINU IR HIALURONO RŪGŠTIMI


Produktas: CHALURE Soothing Foaming Cleanser - veido odą raminančios prausimosi putos su kofeinu ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: valyti odos nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: gal konservantas? prie nieko kito nerandu trūkumų. Kita vertus be konservanto priemonė greit sugestų. na ir šiaip putos galioja 6 mėn nuo atidarymo - lyg ir norėtųsi ilgiau, bet tuomet sudėtyje greičiausiai būtų daugiau nesaugių konservantų
Tūris: 150 ml
Kaina: pilna kaina 17,90 Eur (šiuo metu galima įsigyti už 14,32 Eur)
Kur galima įsigyti: Chalure ČIA

Ką žada gamintojas:  Švelnių ploviklių raminančios putos nedirgina veido odos, nekemša porų, puikiai išvalo makiažą. Tai keturių ekstraktų prisotintas prausiklis su hialurono rūgštimi, kofeinu, alantionu ir natrio PCA, kuris ne tik atliks apsauginę funkciją, nuvalant nuo paviršiaus nešvarumus, sebumo perteklių ar negyvas ląsteles, bet ir padės ilgai išlaikyti skaisčią veido odą, sumažins smulkias raukšles, iššauks kolageno sintezės gamybą, apsaugos odą nuo vandens netekimo iš gilesnių sluoksnių ir nuramins sudirgimus.
Naudojimas: ryte ir vakare nedidelį kiekį putų švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais ir nuplaukite drungnu vandeniu.

pH = 5.6

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, CAFFEINE, COCO-GLUCOSIDE, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, SODIUM PCA, DECYL GLUCOSIDE, ALLANTOIN, GLYCERYL OLEATE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, SODIUM LACTATE, SODIUM ISETHIONATE, SULFATED CASTOR OIL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, MALTOL, CAPRYLYL GLYCOL.


Mano nuomonė. Veido prausiklis atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje supakuotas plastiko indelis su specialia, skystį į putas paverčiančia pompa. Pagirsiu akiai patrauklų dizainą: minimalistinė balta pakuotė su pastelinės spalvos akcentu traukia žvilgsnį ir atrodo išskirtinai. 

Prausimosi putų sudėtis itin gera, tiesą pasakius fantastiška. Gamintojas parinko saugias putojimą sukeliančias medžiagas, nemažai odą drėkinančių, kondicionuojančių ir raminančių ingredientų. Žinoma, turime konservantą, tačiau jis griežtai ribojamas EU, ir be jo priemonė neišliktų pakankamai ilgai šviežia.

Vienu pompos paspaudimu rankose atsiranda minkštutės, purios prausimosi putos, kurios labai švelniai prausia veido odą, negriaužia akių ir labai lengvai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir makiažo likučius. Turiu pastebėti, kad vieno pompos paspaudimo visiškai pakanka visai veido odai nuprausti, tad produktas naudojasi itin skalsiai. Nuplovusi putas kas kart džiaugiuosi, kad efektas net vizualiai matosi - putos nuramina veido odos sudirgimus (neretai man sudirgsta skruostų oda), po prausimosi oda įgauna švelnumo ir atrodo, kad iš ties drėkina! Retai kada po veido prausimo nejaučiu odos tempimo jausmo ir nesinori iš kart tepti kremu. Šios prausimosi putos yra vienas iš tų retų atvejų, kai oda jaučia fantastišką komfortą - jokio kito prausiklio šiuo metu net mintis nekyla imti į rankas. Šis fantastiškas ir visiškai vertas savo kainos.

P.S. prausiklis galioja tik 6 mėn. nuo atidarymo dienos, tad įsigijus reiktų iš kart naudoti, nelaukiant geresnės dienos.


INTENSYVIAI DRĖKINANTIS 2% HIALURONO SERUMAS SU VITAMINAIS C IR B5


Produktas: CHALURE Intense Hydration 2% Hyaluronic Acid Serum - intensyviai drėkinantis 2% hialurono serumas su vitaminais C ir B5
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti, putlinti, mažinti raukšles, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus drėkinimas
Labiausiai nepatiko: tiesą sakant neturiu priekaištų, nebent smulkmenos dėl konservanto
Tūris: 30 ml
Kaina: pilna kaina 25,90 Eur (šiuo metu galima įsigyti už 20,72 Eur)
Kur galima įsigyti: Chalure ČIA

Ką žada gamintojas: Aukštos koncentracijos hialurono rūgšties serumas - greita ir efektyvi pagalba jūsų skaistumą ir drėgmę praradusiai odai. Hialurono rūgštis dėl skirtingų molekulinių masių lengvai prasiskverbia į gilesnius ir išorinius odos sluoksnius, aprūpindama drėkinimu. Naujos kartos stabilus vitaminas C su obuolių ekstraktu padės atnaujinti odos ląsteles, apsaugos nuo laisvųjų radikalų žalos, skatins kolageno gamybą ir mažins raukšles bei pigmentines dėmes. O provitaminas B5, natrio pca, alavijo ir agurkų ekstraktai malšina odos sudirginimus, sulaiko drėgmę epidermyje.
Naudojimas:  ryte ir/arba vakare švelniai įmasažuojant į švarią veido odą.

pH = 5.7

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HYALURONIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, PANTHENOL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM PCA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LACTATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL.


Mano nuomonė.  Lygiai tokio pat, tik švelniai melsvos spalvos dizaino kartoninėje dėžutėje buvo supakuotas plastikinis indelis. Tik čia ne šiaip indelis, o super patogi pakuotė, kurios dangtelį pasukus išlenda dozavimo anga. Tokios pakuotės labai patogios kelionėse, nes niekas nesusispaudžia, neišsipila lauk, neprateka, o ir naudojimo atžvilgiu tokia pakuotė labai higieniška. Tokiose pakuotėse produktas indelyje negauna kontakto su oda ir minimalaus su deguonimi, tad ženkliai sumažėja rizika patekti nešvarumams ir greičiau sugesti. Ir tai ypatingai svarbu priemonėse, kurios galioja trumpesnį laiką.

Kaip ir prausiklio atveju, taip ir serumo - pakanka vieno paspaudimo veido ir kaklo odai padengti. Hialurono serumai rinkoje būna pačių įvairiausių tekstūrų - nuo vandens skystumo iki kreminės. Šiuo atveju turime tirštą, bekvapę želė tekstūrą, kuri labai lengvai susigeria į veido odą. 

Nepamirštu ir čia pagirti priemonės sudėtinių dalių - visiškai saugios odai, su vienu konservantu, kuris užtikrina priemonės naudojimo prailginimą. Serume yra pora skirtingų hialurono rūgšties formų, kurios ne tik drėkina paviršių, bet ir įsiskverbia į gilesnius odos sluoksnius ir suteikia putlumo efektą. 

Šis serumas fantastiškai drėkina - tik padengus oda atrodo pilnai prisotinta drėgmės ir šį efektą suteikia tikrai ne visi hialurono serumai. Ilgiau naudojant pastebėjau, kad ir oda įgavo skaistumo, ir atsirado putlumo efektas, kurio ilgokai nemačiau savo veide. Puikus hialurono serumas, efektyvus, intensyvaus bei vizualiai matomo poveikio. Efektas iš ties stebina, juolab, kai tik ką naudojau hialurono serumą ir galvojau, kad gal geriau nelabai ir būna, bet pasirodo būna! 

P.S. serumas galioja 6 mėn. nuo atidarymo dienos.


STANGRINANTIS VEIDO ODĄ PEPTIDŲ KREMAS SU AMINO RŪGŠTIMIS IR VITAMINAIS E IR F


Produktas: CHALURE Firming Peptide Cream - stangrinantis veido odą peptidų kremas su amino rūgštimis ir vitaminais E ir F
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: veido odai stangrinti, skatinti kolageno gamybą, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švytinčios, jaunesnės, sveikesnės odos efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotė - kremui mažėjant bus vis sunkiau su pompa išspausti priemonės likučius. Tačiau šiuo metu tai fantastiškas būdas higieniškai dozuoti produktą
Tūris: 50 ml
Kaina: pilna kaina 29,90 Eur (šiuo metu galima įsigyti už 23,92 Eur)
Kur galima įsigyti: Chalure ČIA

Ką žada gamintojas: Peptidų kremas skirtas norintiems išsaugoti ir atstatyti jų prigimtinį grožio natūralumą, tikrumą ir ilgalaikiškumą. Formulėje esančios Omega 3, 9 riebiosios rūgštys, peptidai ir amino rūgštys stiprina odos lipidinį barjerą, stangrina ir restruktūrizuoja viršutinį odos sluoksnį, skatina kolageno gamybą. Vitaminas E mažina neigiamą laisvųjų radikalų poveikį odai ir padeda gerinti jos būklę, o Vitaminas B5, alavijas ir kininių simondsijų sėklų aliejus padės kaupti drėgmę ir suminkština odą.
Naudojimas: ryte ir/arba vakare tepkite ploną kremo sluoksnį ir leisti susigerti.

pH = 5.5

Sudėtis: AQUA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, SILK AMINO ACIDS, HYDROGENATED LECITHIN, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, HYDROLYZED OAT PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ASPARTIC ACID, OLEIC ACID, LINOLENIC ACID, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, ISOAMYL LAURATE, SODIUM LACTATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BETAINE, CETYL PALMITATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTOL, CHLORPHENESIN, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE.


Mano nuomonė. Rožinio dizaino kartoninė dėžutė ir plastikinis indelis su dangteliu. Iš pirmo žvilgsnio indelis atrodo labai panašus į daugumą veido kremo pakuočių, tačiau iš ties jis kitoks - ant jo viršaus uždėta pompa, kurią paspaudus kremo dozė patenka ant pompos. Fantastika - tai puikus būdas dozuoti produktą ir higieniškas, kadangi pirštais neliečiate pačio kremo, ant jo nepatenka bakterijų, galinčių paspartinti priemonės gedimą. Ši pakuotė turi vieną didesnį trūkumą - kadangi pompa neturi papildomos žarnelės iki dugno, o indelio dugnas nekyla aukštyn, tuštėjant indeliui ji nebepaduos tokio pat priemonės kiekio. Tuo metu reikės papurtyti kremo pakuotę, paskui greičiausiai apversti, kad produktas patektų arčiau pompos. Galiausiai likus visai mažam kiekiui reikės nuimti pompą, kad maksimaliai pirštais iškabintume likučius. Tačiau sprendimas labai fainas, kol pakuotė nauja ir priemonės indelyje dar daug.

Priemonės sudėtinės dalys tiesiog puikios, sudėtyje yra ir odą drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų, raminančių sudėtinių dalių ir skatinančių odos atsinaujinimą. Sudėtis puiki, apart konservanto ir kremo denatūranto priemonės pabaigoje. Tačiau šių ingredientų kiekiai nedideli ir reikalingi dėl produkto šviežumo bei kremo tekstūros. Kremas lengvos konsistencijos, masažuojant į odą greit susigeria. Nors gamintojas nenaudojo jokių papildomų kvapiųjų medžiagų, tačiau šis kremas kvepia saldžiu aromatu, lygiai taip pat, kaip veido prausiklis. 

Patepus kremu pirmiausia jaučiu drėkinimą ir komforto jausmą. O po keliolikos minučių ir lengvą stangrumo efektą, kurį pradžioje vertinau labai atsargiai. Per visą šio kremo naudojimo laiką jaučiu, kad būtent šis kremas daro didžiausią skirtumą su mano oda - šiuo metu ji vizualiai sveikesnė, sveikai spindi, yra lygesnė, stangresnė ir iš ties atrodo ženkliai jauniau. Nors visos trys priemonės man labai patinka, tačiau šis kremas mano mylimiausias, iš ties veiksmingas, o ir kaina efektui, kurį gaunu, labai protinga! 

P.S. veido kremas nuo atidarymo galioja 6 mėn.

PAPILDYMAS. Gamintojas informavo, kad kremo dugnas kyla naudojimo eigoje, todėl nieko purtyti nereikės, jis dozuosis vienodai gražiai iki pat pabaigos :) Taip kad didžiausias mano akimis trūkumas pasirodo visai ne trūkumas. Kremo pakuotė - didžiulis privalumas higieniškam naudojimui.


Visos trys bandytos šio gamintojo priemonės tiesiog fantastiškos, labai efektyvios, veiksmingos ir kainos nesikandžioja. Testuodama šiuos produktus dar kartą noriu pasidžiaugti, kad lietuviai moka kurti efektyvią, rinkoje paklausią kosmetiką. Nors ši kompanija gyvuoja tik 1,5 metų, tačiau ji labai verta jūsų dėmesio dėl labai saugių sudėtinių dalių ir efektyvių formulių! Aš šiuo metu žvalgausi į  gaminius su bakučioliu, įdomu tonikų poveikis, norisi išbandyti ir paakių kremus. Tikiu, kad tai ne paskutinis mano įrašas su Chalure kosmetika. Labai džiaugiuosi ją atradusi, turėjusi galimybę susipažinti ir linkiu kompanijai sėkmės - pradžia iš ties puiki, orientuota į rezultatą ir teigiamą vartotojui efektą.

Ar jums teko bandyti šios kompanijos priemones?
Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Įdomi kosmetika, ypač kremas su peptidais domina, patinka ir neperkrautas pakuočių dizainas bei tai, kad užtikrinama higiena. Smalsu, ar/kada bus galima įsigyti el.bei fizinėse parduotuvėse :) PS: O tai nuo kada skaitosi jau brandi oda? Jums gi ne 60 metų. Na, tiesiog keistai nuskambėjo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kosmetika verta dėmesio ir iš ties efektyvi - šiuo metu oda gražiausia per pastaruosius kelis metus, priemonių poveikis vizualiai pastebimas jau po geros savaitės :) Dėl fizinių parduotuvių - kol kas galima įsigyti tik el.pardutuvėje - kompanija jauna, dar tik auga. Gal ateityje :)

      Dėl P.S. pirmieji senėjimo požymiai ir brandžios odos etiketė klijuojama nuo 25-30 metų. Kokia amžiaus riba šiuo metu taikoma kosmetologijoje aš nežinau.

      Panaikinti
  2. Dėl įdomumo panaršiau, tai pasirodo, brandi oda jau 35-40 metų, kitur rašoma, kad amžius nesvarbu, jei oda praradusi skaistumą, drėgmę ir t.t.t, ji jau skaitoma kaip brandi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, o kai kur ir nuo 25-30 - ies. Kosmetologė pirmąsias priemones brandžiai odai man pasiūlė nuo 26-erių, dėl odos sausumo ir mažo riebalinio procento mano oda greičiau sensta. Tuo metu pirkau tik hialurono rūgštimi praturtintas priemones, kad kuo intensyviau drėkinti. Dabar (šiemet man 35-eri) nevengiu ir brandžiai odai skirtų priemonių.

      Panaikinti
  3. Bet šiaip tikrai smagu, kad atsiranda lietuviškos geros kosmetikos, tai tikrai džiugina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai! Ir labai džiugina, kad šitos priemonės labai efektyvios, poveikis jaučiamas ir matomas! Norisi išbandyti daugiau, labai įdomios vitamino C priemonės, kosmetika su bakučioliu :)

      Panaikinti
    2. Aha, jau panaršiau ieškant informacijos, kad čia per dalykas, tas bakučiolis :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą