UOGA UOGA natūrali mineralinė veido pudra su gintaru "Nr. 633 Kas ta sakura" ("Petals of Sakura")

Apie mineralinę pudrą esu girdėjusi labai daug gerų dalykų, tad žinojau, kad vasarai, vietoje sunkių makiažo pagrindų norisi lengvumo ant veido odos. Visai nesenai išbandžiau vienos makiažo meistrės, influencerės ir buvusios Youtuberės išgirtą Indun mineralinę pudrą, kuri man visiškai nepatiko ir netiko. Žinojau, kad reikia ieškoti kitų priemonių. Jau ilgą laiką žvalgaus į Uoga uoga mineralinę pudrą, buvau nusipirkusi testerių rinkinį ir galiausiai įsigijau pilną pakuotę geriausiai tikusios žiemos ir pavasario metui pudros atspalvį. Kadangi testuoju jau ne pirmą mėnesį (ilgai pažindinausi su mėginiais), turiu labai tvirtą nuomonę ir šiandien noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: UOGA UOGA natūrali mineralinė veido pudra su gintaru "Nr. 633 Kas ta sakura"
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ne visai sandari pakuotė
Tūris: 10 g
Kaina: 26,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi 

Ką žada gamintojas: Mūsų ilgametis hitas – tobulai ant odos atrodanti mineralinė pudra! Ji nesukuria kaukės efekto, bet išlygina odos atspalvį, paslepia smulkius netobulumus ir suteikia matiškumo.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Lygina odos toną
- Leidžia odai kvėpuoti ir nekemša porų
- Labai natūraliai atrodo – nesukuria kaukės efekto
- Suteikia odai matiškumo
- SPF 15
- Galima sluoksniuoti
- Praturtinta baltuoju gintaru
- 100% natūralios sudėties, COSMOS Natural sertifikuota
- Be nano dalelių
- Etiškai gaunami mineralai
- Dermatologiškai patikrinta, tinka jautriai odai
- Tinka veganams

Oda dievina šią mineralinę pudrą. Dėl kruopščiai suderintos natūralios formulės ši pudra nekemša porų, neapkrauna odos bei leidžia jai kvėpuoti ir atrodo taip natūraliai, lyg jos tiesiog nebūtų. Pudros pagrindą sudaro natūralus žėrutis, kuris efektyviai atspindi šviesą. Vos keli potėpiai sukamaisiais judesiais ir odos paviršius atrodo pastebimai lygesnis. Dėl pudroje esančio baltojo gintaro ir cinko oksido, ji padeda nuraminti suerzintą odą ir yra labai gerai vertinama turinčių probleminę odą. Ji itin gerai sugeria riebalų perteklių ir suteikia matiškumo. Sudėtyje esantis titano dioksidas veikia kaip natūralus UV spindulių blokatorius ir užtikrina apsaugą nuo žalingų saulės spindulių – SPF15.
Sukūrėme labai plačią atspalvių paletę, todėl tikrai išsirinksi tinkamiausią.

NAUDOJIMAS: Švariai nuvalytą veido odą gerai sudrėkinkite ir pamaitinkite natūraliu kremu veidui. Leiskite jam įsigerti į odą. Ant odos esančius pavienius paraudimus ar spuogelius užtepkite „Uoga Uoga“ maskuotuku. Paslėpę problemines vietas, į pudros dangtelį įsipilkite nedidelį kiekį priemonės ir pakabinkite jos plačiu šepetėliu, pudros perteklių nukratykite švelniai padaužydami kotelį į dangtelį. Sukamaisiais judesiais padenkite veidą kuo plonesniu pudros sluoksniu, laikydamiesi krypties nuo veido centro į kraštus. Nepraleiskite plaukų linijos ir vietų po smakru. Jei norite ryškesnio atspalvio ir efekto, procesą kartokite, kol pasieksite norimą rezultatą.


Pakuotė. Nesenai Uogos atnaujino savo mineralinės pudros pakuotę, tad šiai dienai gauname tvirto, storo kartono dėžutę su juodu dugnu ir nuimamu baltu dangteliu - pirmus kartus atidarinėjant kartoninę pakuotę tenka gerokai pasistengti. Kartonas lengvai rūšiuojama medžiaga, tad įsigijus priemonę dėžutę patogu išmesti perdirbimui, neteršiant aplinkos.

Nesenai gamintojai iš plastikinės mineralinės pudros pakuotės pakeitė indelį į stiklinį, užsukamą juodu, tvirtu dangteliu. Tiesą sakant ta nauja pakuotė ženkliai gražesnė - tekstūruotas dantelio paviršius ir matinis indelio stiklas atrodo labai patraukliai. Vienintelis šioks toks trūkumas yra pats apsauginis dangtelis po dangteliu - jis nėra sandarus, tad dalis pudros atsiduria virš jo. Perfekcionistas mano viduje truputį trūkčioja akimi ir visai norėtų maištauti, bet neleisiu - svarbiausia visai kiti produkto aspektai.


Kvapas. Mineralinė pudra yra bekvapis produktas, kuriam nenaudojamos jokios kvapiosios medžiagos. Valio! Jų čia ir nereikia.

Konsistencija. Mineralinė pudra yra birus produktas. Pudros milteliai švelnūs, minkšti, vidutinio drėgnumo.


Sudėtis: Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin, Amber Powder, Oryza Sativa Starch
+/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499
100 % natūralios kilmės.
tinka veganams


Poveikis. Greičiausiai geriausias dalykas naudojant tokio tipo makiažo pagrindus yra greitas padengimas, tad ir spartesnis makiažas. Uoga Uoga pudra dengiasi itin lengvai, tolygiai paskirstoma be jokio didesnio vargo ir duoda lengvą - vidutinį maskavimą. Man asmeniškai pudra pamaskuoja spalvos netolygumus, tačiau mano apgamai, strazdanos lieka matomos per pudrą. Atrodo labai natūraliai, tačiau kartu ir gražiau, sveikiau. Efektas fantastiškas, o jei norisi intensyvesnio maskavimo - galima dengti ir antrą sluoksnį, mat pudra lengvai sluoksniuojama, atrodo natūraliai, sluoksniai puikiai gula vienas ant kito.

Paprastai su tokia pudra dar paryškinu antakius ir skruostus ir to visiškai pakanka lengvam dieniniam makiažui. Jei kartais norisi truputėlio ryškumo - papildomai perbraukiu blakstienas ar pasidažau spalvotu akių pieštuku. 

KAIRĖJE - veido oda be makiažo; CENTRE - tik mineralinė pudra; DEŠINĖJE - pilnas makiažas su mineraline pudra

Priemonė visiškai neapsunkina veido odos - aš pudros nejaučiu ant veido. Prieš tai bandyta pudra stipriai sausindavo. Su uoga uoga nieko panašaus patirti neteko - priemonė neerzina, visiškai nesausina, nedirgina, nekemša veido porų. Kartais turiu sausesnių veido vietų, kur oda papleiskanoja ir pastebiu, kad ši pudra nors ir neužmaskuoja, bet dar labiau netobulumų neparyškina.

Su pudra makiažas išlieka ant odos nepakitęs visą dieną! Visą dieną - be jokių problemų! Mineralin4 veido pudra fantastiška - dažo nepriekaištingai, suteikia natūralų efektą, bet puikiai maskuoja spalvos netolygumus, neapsunkina ir neerzina veido odos ir nepriekaištingai išlieka ant odos visą dieną. Jokie akinių rėmeliai nenutrina pudros, nepalieka plėmų ant odos. Aš šiuo metu turiu "633 Kas ta sakura" pilno dydžio indelį ir jau užsakiau vasaros sezonui, prie mano įdegusios odos geriau tinkantį "632 Šampanas". Nors vengiu kelių to paties produkto pakuočių vienu metu, bet šiuo atveju labai džiaugiuosi - priemonė verta kiekvieno cento ir manau taps ilgamete mano drauge. Nebandėte? Pradžiai rekomenduočiau pudrų mėginių rinkinuką, kad būtų lengviau išsirinkti spalvą ir patikrinti, kas jums geriausiai tinka, o tuomet jau tikiu - išsirinksite ir savo atspalvio, pilno dydžio pakuotę. 

Uoga Uoga man šių metų atradimas - ir kodėl aš tempiau kelis metus kol galiausiai pabandžiau?

P.S. nuo šiuo atspalvis "Šampanas" vadinsis "Burbuliukai"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSIE nagų lakas "37 lilacism".

Komentarai

  1. odai su riebia T zona - visiškai netiko :( ir šiaip nepatiko man ši pudra, čia turbūt tas atvejis, kai arba myli, arba nekenti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Griečiausiai. Aš girdėjau labai daug gerų atsiliepimų ir pačiai labai patiko, bet aš sausiaodė.

      Panaikinti

Rašyti komentarą