#97/2022 Rugpjūčio mėnesį baigiau.

Su rugsėjo pirmąja visus! Ar daug turime pradedančių krimsti mokslus? Gal ruošiatės studijuoti universitete, grįžtate į mokyklą, o gal šiaip semsitės naujų žinių kursų pagalba? Ar jūsų vaikai grįžta į mokyklą, o gal kaip tik, pradeda? Bet kokiu atveju labai sveikinu jei ne su mokslo metų, tai su rudens pradžia. 
Kaip ir kiekvieną mėnesio dieną, noriu jums parodyti, kas yra mano baigtų priemonių krepšelyje - šį kart jis užpildytas iki viršaus baigtomis priemonėmis, tad pasižiūrėkime, ką pavyko pabaigti per rugpjūtį. 


Kūnui

Putoja gerai, prausia švariai ir maloniai kvepia. Sudėtyje yra keli ingredientai, kurių šiaip vengčiau, tačiau iš esmės priemonė visai nebloga, odos sausinimo nepajautėme. Vaikui patiko.
Galbūt kartotume, nors yra saugesnių kūno prausiklių.

Labai patikusi, fantastiško aromato druska, po kurios iš ties jaučiuosi labai gerai: kvepia labai maloniai, aromatas net ir pripylus vonią stipriai jaučiamas. Po vonios jautiesi visai kitas žmogus. 
Mielai pakartočiau.

MĖGINYS.
Nuo saulės apsaugojo puikiai, tačiau labiausiai patiko, kad iš tiesų drėkina odą pasitepus, tad ir po saulės vonių oda nesijautė tragiškai sausa.
Galbūt kartočiau.

Naudojau vaikui ne vieną pakuotę, bet manau, kad šis tepaliukas geriausiai tinka lūpoms, o ne veidui ar kūnui. Nebent labai pasausėjusiems kulnams ar alkūnėms. Tepiau žiemos metu vaikui veido odą ir pastebėjau, kad poros pasikimšo! Vaikui! tikrai nuo šios priemonės. Manau, kad lūpoms tepaliukas tinka geriausia. Šią pakuotę jau ilgokai turiu, tad laikas mesti lauk - jei jausime poreikį naujai - nusipirksime vėliau.

Plaukams

Sunaudojau plaukų kaukę, kuri švelnina plaukus, suteikia minkštumo, spindesio, glotnina ir labai maloniai pakvėpina. Tačiau kartu atkreipiau dėmesį į pakankamai agresyvias sudėtines dalis, mažai naudingų medžiagų plaukams. Didžiausią įspūdį visgi paliko aromatas, o panašų efektą aš galiu išgauti ir per pus pigesnėmis plaukų kaukėmis. 
Nenoriu prisišnekėti, kad nekartosiu, galbūt pakartočiau, bet tik su labai, labai gera akcija.

Lygiai taip pat man pasirodė ir šampūnas - puikaus, malonaus aromato, tačiau... agresyvios, potencialiai sausinančios plaukus ir galvos odą sudėties. Savo darbą šampūnas atlieka, bet didžiausią įspūdį man paliko aromatas. 
Nemanau, kad šampūnas vertas kainos - galima įsigyti ir gerokai pigesnių bei švelnesnių šampūnų, tad Kerastase šampūnų nekartosiu.

Vaikas pabaigė ir savo šampūną, kurio pats labai norėjo, o aš vis vengiau dėl SLS, kvapiklių ir dažiklių. Jei vertinti tik poveikį - produktas savo arbą atlieka - plaukus plauna, maloniai kvepia žaliais obuoliais. Per naudojimo laiką plaukai netapo nepaklusnesni, nepasausėjo, galvos odos niežulio neatsirado, tad džiaugiamės, kad sausumo pojūčio iš ties nebuvo. Manau nebrangus ir neprastas variantas, tačiau rinkčiausi tik vyresniems vaikams, net ir 3 metų vaikui priemonės nesirinkčiau - vyresniems taip, mažiukams ar juo lab naujagimiams - ne.

Veidui I

Iš visų Chalure priemonių, kurias bandžiau, veido kremas su peptidais man patiko labiausiai. Aš vizualiai matau, kokia sveika mano oda po šio kremo ji iš ties stangresnė, pridrėkinta, atrodo jaunesnė. Peptidai puikiai tinka mano odai ir šio kremo formulė tiesiog fantastiška. Dabar dar turiu kelias kremo pakuotes, bet jaučiu, kad jas pabaigusi nusipirksiu šio kremo dar kartą - jis puikus, efektyvus ir kaina nesikandžiojanti.
P.S. dugnas iš ties pakyla, tad priemonę sunaudojau iki galo, o atsukus dangtelį likučius iškrapščiau dar porai kartų.

Nesu tikra ar šį serumą pavyko baigti iki galo, nes pakuotė neatsidaro - baigiau tiek, kiek leido išpumpuoti produkto pompa. Serumas pakilo kiek mažesnį įspūdį, nes gerai drėkinančių rinkoje hialurono serumų turime nemažai. Nepaisant to, jei neišsirenkate tarp pasiūlos, neprašausite pasirinkę ir šį - puikiai drėkina odą, o želinė tekstūra labai maloni padengti ir greitai susigeria, nepalikdama lipnumo ant paviršiaus.
Pakartočiau.

Nors kremo sudėtis saugi ir atrodo iš ties geba apsaugoti nuo žalingos saulės, tačiau man šis produktas paprasčiausiai netiko. Kas kart juo pasitepusi sulaukdavau alerginės reakcijos, stipriai ašarodavo akys, tad pakuotės nepabaigusi metu lauk. Kitai vasarai tikiuosi rasti kažką tinkamesnio.
Nekartosiu.

Tiesą sakant didelio drėkinimo nejaučiu, tačiau priemonė gaivina odą. Patogi purkšti pakuotė ir stiklinis buteliukas maloniai nuteikia, bet... ech uogos, ar reikėjo to alkoholio sudėtyje? Nors sudirgimų nejaučiu, tačiau antrą kart vien dėl alkoholio šio priemonės nepirkčiau. Neverta rizikuoti.

Priemonė drėkino odą ir ją kondicionavo, tačiau deja, turiu pastebėti, kad šis produktas man sukėlė akių vokų paburkimą, tad aš jo nesunaudojau ir pasitikėjimo ši priemonė man nekelia. Deja, jau geriau nenaudoti nieko. Nusivyliau ir žinoma, kas šio nekartosiu.

Deja, bet tai pirmas Nuxe kremas, kuris mane suerzino, nes... sudėties viršuje puikuojasi su denatūruotas alkoholis ir ką tu jam? Taip, kremas suteikė odai gražesnį efektą, taip drėkino, tačiau.. tas alkoholis neramina. Nedidelę kremo pakuotę naudojau trumpai, bet bijau kad ilgesnio naudojimo eigoje sausinimas gali jaustis.
Nekartočiau.

Veidui II

MĖGINYS.
Greit susigeria į odą, neapsunkina ir neblogai drėkina. Pirmas įspūdis apie šį kremą labai neblogas, nors nemanau, kad kremas skalsus. Hmm, galbūt pirkčiau pilną pakuotę.

MĖGINYS.
Riebokas ir sunkokas veido kremas, nemanau, kad tinkamas vasaros metui, net jei oda labai sausa. Sunaudojau vėsesnėmis dienomis, bet labai nesužavėjo, Nemanau, kad kartočiau.

MĖGINYS.
Lengvutė, veido odos neapsunkinanti konsistencija, drėkina odą. Nors man to intensyvesnio drėkinimo pritrūko. Kita vertus, vertinant Uogų asortimentą, tai intensyviausiai drėkinanti linija.
Greičiausiai nekartočiau - man reikia intensyvesnio drėkinimo.

Sudėtis nebloga, tačiau nesupratau, kodėl priemonė, žadėjusi suteikti švytinčios odos efektą daro priešingai ir matizuoja? Priemonė man visiškai netinka, oda nesijaučia komfortiškai, tad ne sausai odai, nesigundyčiau pilno dydžio pakuotės įsigyti.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis tiesiog nerealus - kremas iš ties pašviesino mano paakius, nors turėjau visai nedidelį priemonės kiekį! Sugundė ir sudomino - noriu pilno dydžio pakuotės.

MĖGINYS.
Šio kremo turėjau per mažai, kad susidaryčiau bent kiek tvirtesnę nuomonę. Pastebėjau, kad iš ties drėkina, bet tai neturėtų būti viskas, manau, kad yra daugiau. Šiai dienai kremas su peptidais man patiko labiau, nors visai norėčiau išbandyti ir šitą.

MĖGINYS.
Turėjau tokį mažiuką kiekį, tačiau serumą įsimylėjau nuo pirmo naudojimo. Vos po kelių kartų mano oda tapo skaistesnė, gražesnė, atrodė sveikiau. Noriu ir šio serumo pilnos pakuotės - turėtų būti tobulai gerai, ypač po vasaros.

Drėkino, gaivino odą, minkštino ir labai patiko vasaros metu, po deginimosi. Su mielu noru pirkčiau dar kartą, tačiau manau karštuoju metų laiku ši kaukė labai geras sprendimas, tačiau žiemos metu gaivinamasis efektas gali erzinti.

Įvairus

Sunaudojau vieno mėnesio pakuotę ir turiu pastebėti, kad pagerėjo mano plaukų būklė ir bendra savijauta - jaučiuosi energingesnė, žvalesnė ir sveikesnė. Šiuo metu geriu antro mėnesio papildus ir stebėsiu, ar poveikis stiprėja, ar gerėja odos būklė, kaip buvo žadėta. Nors kolagenas iš ties yra toks dalykas - organizmui pasisavinus pirmiausia keliauja ten, kur jo labiausiai trūksta, tad nuspėti efektą pakankamai sudėtinga, paaiškėja tik naudojimo eigoje. 
Naudojant pirmą savaitę mane šiek tiek erzino skonis ir kvapas, bet šiuo metu esu pripratusi ir jokio šleikštulio nebejaučiu. Būtinai patikslinsiu po antro mėnesio koks efektas ir ką pavyko pasiekti.

Maloniai kvepiantis muilas, kurio paveiksliukas patiko vaikui. Iš esmės tai muilas kaip muilas - plauna švariai, gerai putoja. Manau, kad kartosiu, nors pirkti mažas pakuotes man nepatinka - dėl aplinkos taršos ir ekonominių aspektų.

Iš ties balina dantis ir sakyčiau net visai neblogai balina, suteikdamas gal ne 3 ar 7 atspalviais baltesnį efektą, tačiau akivaizdžiai pastebimą. Ir pati pastebiu, kad pastaruoju metu, turėdama baltesnius dantis dažniau šypsausi ir nebijau nuotraukose tiesiog nuoširdžiai išsišiepti. Patiko, kartosiu, tik neaišku kada - man atrodo su breketais balinti dantų negalėsiu.

Tobuli šepetėliai - nepriekaištingai minkšti, malonūs valytis dantis, lengva pasiekti ir galinius dantukus. Vaiko tenka keisti greičiau - tiesiog valo dantis stipriau spausdamas ir pagriaužia patį šepetėlį.
Žinoma kartosiu. 

Dekoratyvinė kosmetika

Sunaudojau visas tris antakių spalvas ir metu lauk tik likusius hailaiterio likučius. Tiesą pasakius antakių pudra buvo puiki - antakius pavykdavo natūraliai ir dailiai pasiryškinti. Tik apie kartojimą galvoti nebereiktų - šios paletės įsigyti nebeįmanoma. Gal ir gerai, Essence kosmetika per tą laiką stipriai patobulėjo ir dabar greičiausiai antakių priemonės patvaresnės ir dar lengviau naudojamos.

Labai prastas ir dėmesio nevertas tušas, klampios konsistencijos, teplioja odą aplink akis, negražiai padažo... tiesiog tragedija. Bandau jau antrą šio gamintojo tušą ir turiu antrą nusivylimą - labai nepatinka. Galvoju ne tik šio, bet ir šios kompanijos tušų daugiau nekartoti.

O va makiažo kempinėlė puiki - dengia gražiai, tolygiai, lengvai ir patogiai. Laiko neblogai, kasdien dažantis apie 4-6 mėn. Kartoju jau ne pirmą ir manau dar ne kartą.

Šveičia, bet konsistencija man pasirodė per sausa, o ir po šveitimo ant odos priemonė palieka riebią plėvelę. Nemanau, kad verta pirkti pilna kaina, nes ir pigiau kainuojantys lūpų šveitikliai veikia panašiai. 
Manau nekartosiu.

MĖGINIAI.
Išbandžiau ir... man jis tinka tik vasarai, kai norisi makiažo be makiažo efekto. BB kremas tik minimaliai palygina odos atspalvį ir taip silpnai maskuoja, kad visi odos netobulumai bus matomi. Man norisi intensyviau maskuojančio produkto.
Nemanau, kad gundyčiausi pilno dydžio pakuotei.
----------------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano paskutinio vasaros mėnesio baigti produktai. Ištestavau nemažai įvairių mėginių, pabaigiau daug veido priežiūros priemonių. Mėnuo buvo visai neblogas.
O koks jis buvo pas jus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Patinka ir man ši makiažo kempinėlė, kartoju jau kelintą kartą. Patinka ir tuo, kad pradėjus byrėti paviršiui, dailiai nukerpu dalį nunaudotos dalies, ir toliau sėkmingai naudoju. Su kitomis (pvz., RT) tokio triuko nepavyko padaryti :) Labai kokybiška kempinėlė, jei yra nuolaida, užsiperku bent vieną "ateičiai".

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą