Lookfantastic "The Beauty Story" Beauty Calendar - 25 dienų advento kalendorius (2022 m.)

Sveiki, sveiki!
Valio! Nepatikėsite, mano namus šiandien visgi pasiekė advento kalendorius! Keliavo jis pas mane tris savaites, nuo užsakymo dienos... beprotiškai ilgai ir jau tikrai galvojau, kad vargu ar prieš šventes spėsiu gauti? Tačiau pavyko, nors nerimo ir nusivylimo debesys jau tikrai kaupėsi. Apskritai vargu ar nors vienas mano siuntinys iš šios parduotuvės atkeliavo be problemų? Tai vėluoja, tai dėl neaiškių priežasčių dingsta, tai neatsako, nesiunčia, o tu lauki, kaip jaunamartė prie langelio, tikėdamasi gauti. Bet šį kart ne apie tai...


Šiais metais rinkdamasi advento kalendorių ilgai galvojau ką nusipirkti ir net svarsčiau, kad gal apskritai nieko man nereikia? Dauguma rinkoje esančių kalendorių atrodė gerokai pabodę, jau pažįstami ir nė vienas nesukėlė didesnio smalsumo. Blogiausiu atveju galvoje sukosi mintis pirkti Rituals... jie niekad nenuvilia (ČIA ankstesnis). Bet galiausiai spalį nusprendžiau užsakyti Lookfantastic, apie kurį galvojau ne vienus metus. 
Kalendoriaus kaina £95,00 svaro (110,89 Eur), man pavyko pritaikyti nuolaidą ir įsigyti už 109 Eur.

Mane pasiekė didžiulis, itin sunkus kalendorius - knyga, kuris atsiveria. Viduje matome dėžutes su produktai viduje. Kai kurios dėžutės, nors tvirto kartono, bet stipriai susilanksčiusios, nes matau, kad 11 dėžutės priemonė tiesiog per didelė dėžutės gabaritams. Ką gi, labai labai tikiuosi, kad šiais metais kalendorius man padovanos džiaugsmo akimirkų kasdien, o naudojant - malonių atradimo stebuklų.


GRUODŽIO 1-oji

Gruodį tradiciškai daugumos namuose prasideda maratonai: pas ką Kalėdų karštinė, kas aplink namus sukas, o kas darbuose pluša. Aš turiu bjaurų įprotį bandyti į parą sutalpinti 26-ias valandas ir pasirūpinti viskuo. Sudėtinga perdėlioti prioritetus, kai reikia skirti daugiau dėmesio vienai ar kitai sričiai. Šiandien darbe plušėjau be pertraukos, o dar namuose išsirgti baigiantis, bet zyziantis vaikas, nes nu jau taip namie nusibodo savaitę lovas trinti... Va taip ir laviruoji, tarp pastangų puikiai dirbti ir pasirūpinti vaiko poreikiais darbo metu. Viena iš tų judresnių dienų. kai tiesiog visur sparčiu žingsniu.


Na, o kas slepiasi kalendoriuje? Nors su kalendoriumi atkeliavo ir knygutė su kiekvienu produktu, kurį galima rasti viduje - nežiūriu, kad nesugadinčiau sau staigmenos. Traukiu ilgą, aukštą dėžutę ir randu... RITUALS... Ayurveda Mini namų kvapą! Nuostabu, dabar kvapai namams man labai patinka, tad bus nuostabi proga išbandyti ir šios kompanijos namų aromatą. Kas jau kas, o Rituals... kompanija kvapus moka puikius kurti.
Talpa: 70 ml
VERTĖ: £16,50 (15,49 Eur)

GRUODŽIO 2-oji

Šiandien įrašą pradedu anksti, rašau per pietų pertrauką, nes šiandien numatytas įmonės kalėdinis vakarėlis. Visi padalinių darbuotojai susitinkame Vilniuje, tad netrukus, valandos bėgyje išvažiuosiu iš namų ir grįšiu tik rytoj. Planuojamas vakarėlis mūsų įmonėje visuomet lieka staigmena, tad žinau tik kur susitinkame ir kur nakvoju, o daugiau informacijos turėsiu tik nuvykusi. 


Šiandien labai skubu išpakuoti antrajai dienai skirtą dėžutę, nes turiu labai mažai laiko - iki kelionės reiktų šiek tiek pasidažyti ir pabaigti dienos darbus kompiuteryje. Mažos dėžutės, pažymėtos 2-uoju skaitmeniu viduje slepiasi DRUNK ELEPHANT Protini Polypeptide drėkinantis veido kremas. Prabangi ir puikiai žinoma kompanija, tad bus itin smagu išbandyti, nors kiekis iš ties minimalus...
Talpa: 5 ml
VERTĖ: £5,95 (6,93 Eur)

GRUODŽIO 3-ioji

Gerokai po pietų grįžau iš darbovietės vakarėlio ir tiesą pasakius, vakaras buvo labai smagus, nerealus, linksmas, nuotaikingas ir suartinantis skirtingų miestų kolektyvus. Tokių progų susitikti bent kelis kartus per metus reikia, ne tiek dėl linksmybių, kiek dėl bendros įmonės dvasios ir draugiškumo. Mūsų kolektyvas labai šaunus, iš visų darbų (o jų turėjau nemažai), šis darbas yra pats geriausias, geriausi vadovai, kurie leidžia atsiskleisti, rasti stiprybes ir augti darbinėje veikloje. Labai džiaugiuosi, kad prieš trejus metus nusprendžiau įsilieti į kolektyvo gretas - tai buvo geriausias mano sprendimas.


Šiandien po vakarėlio man labai trūksta miego, linksmybės užsitęsė iki ryto, tad paskelbus naują įrašą ir papildžius kalendoriaus įrašą eisiu miegoti. Su nekantrumu pakuoju trečiąją dėžutę ir viduje randu... ICONIC Triple Threat Mascara blakstienų tušą, kuris iš ties atrodo labai įdomiai ir žada įspūdingus rezultatus nelipindamas blakstienų bei jų neapsunkindamas. Kaip tyčia jau reikia naujo tušo, o dar ir nematytos kompanijos, tad labai džiaugiuosi.
Kiekis: 9 ml
VERTĖ: £20,00 (23,35 Eur)

GRUODŽIO 4-oji

Sekmadienis pas mus visuomet tvarkymosi diena ir tokia tvarka yra nusistovėjusi jau daugiau nei dešimtmetį, tad vargu ar pasikeis. Iš kitos pusės visai smagu nuo ryto susitvarkius namus keliauti pasivaikščioti; pasidaryti namuose SPA ar ramiai kartu su šeima pažiūrėti filmą. Mūsų sekmadienia ramūs ir visuomet labai šeimyniški.


Nors kalendoriaus dėžutę iš nekantrumo išpakavau ryte, tačiau bloge pilnau tik dabar, po visų darbų, užmigdžiusi vaiką. Ir radinys tiesą pasakius labai tinka prie sekmadienio nuotaikos - viduje slėpėsi DEMI Elle mini žvakutė. Labai maloniai, švelniai kvepia, išlieta sultingų moteriškų formų ir atrodo labai patraukliai. Tiesą sakant sutinku su aprašymu ant dėžutės - net deginti gaila. Manau kol kas tiesiog pastovės lentynoje kaip dekoracija ir tikiuosi nepraras savo aromato.
Dydis: mini
VERTĖ: £8,00 (9,33 Eur)

GRUODŽIO 5-oji

Šiandien buvo labai darbinga diena ir tiesą pasakius užplūdo geri jausmai: vieną dalį savo darbų jau buvau primiršusi ir pastarąsias dienas ji sugrįžo su trenksmu. Geras jausmas vėl daryti tai ką moki, sugebi ir puikiai išmanai. Nespėjau nė pastebėti, kaip greit pralėkė darbo valandos, per kurias nepamenu, kad būčiau pietavusi... O paskui bėgte su vaiku po parduotuves pirkti šilto kombinezono. Sunku patikėti, bet Klaipėdoje gerokai atšalo, tad jau metas šiltesnei aprangai. Radom, paskui nulėkėm dviese į sūnaus ir mamos pasimatymą ir smagiai praleidom likusį vakarą. 


O kad jau ryte nebuvo laiko nei kavai, nei mintims apie kalendorius, jį atidarau tik vėlai vakare. Milžiniška, beveik pati didžiausia penktoji dėžutė slėpė BEAUTYPRO Warming - šildanti akių zonos kaukė. Su prierašu - ar per daug Baileys savaitgalį? Turėtų padėti palengvinti pavargusių akių perštėjimo jausmą. Tokių kaukių esu bandžiusi, bet visuomet labai smagu išbandyti ir kitų kompanijų, ypač, kad ši su ramunėlėmis.
Kiekis: 1 vnt.
VERTĖ: £2,95 (3,42 Eur)

GRUODŽIO 6-oji

Šiandien viena tų dienų, kai visur bėgomis ir vis kažkur vėluoju. Mėgstu aktyvias veiklomis dienas, bet labai nemėgstu daryti kad daryti ar vėluoti, tad labai erzino per visą dieną besivelkanti uodega. Šiandien per pietų pertrauką buvau pas ortodontą, keitėsi vielutės ir dalis breketų - eina sau, negalvojau, kad breketo atidarymas ir jo nuėmimas yra toks nemaloniai skausmingas... Apačioje dar palikome plonąsias, bet labai smagu matyti, kad jau po poros mėnesių dantys ženkliai tiesesni ir po truputį keliauja į savo vietas. Šiandien namuose parsiradau labai vėlai, tad lengvai pavalgiusi skubu lukštenti kalendorių.


Šeštos dienos langelis ne pats didžiausias, tačiau jo viduje slepiasi ne toks ir mažas produktas - tūbelė WE ARE PARADOX 3-in-1 Hair Repair plaukų kondicionierius, kaukė ir plaukų kremas viename. Priemonė skirta atkurti pažeistus plaukus ir suteikti šilko švelnumo. Atrodo labai įdomiai, nekantrauju!
Talpa: 50 ml
VERTĖ: £10,50 (12,20 Eur)

GRUODŽIO 7-oji

Man regis mane puola kažkoks tai virusas: galva medinė, gerklę raižo tarsi skutimosi peiliukais ir visus raumenis gelia. Tad šiandien bandau gydytis ir tausoti organizmą dirbant minimaliomis pastangomis. Laikausi auksinės taisyklės: greičiau pasveiksiu, greičiau vėl pilnu tempu galėsiu daryti viską ką reikia ir ko pati noriu. Šiandien, su puodeliu arbatos ir iš lovos ofiso rašau jums trumpą dienos ataskaitą ir tai, kas slepiasi advento kalendoriuje.


Nedidelė dienos dėžutė viduje talpina BY TERRY Hyaluronic Hydra Pressed Powder presuotą veido pudrą, kuri ne tik fiksuoja makiažą, bet dar ir rūpinasi veido oda. Nekantrauju ir tiesą sakant man labai smalsu ar dekoratyvinėje kosmetikoje esanti hialurono rūgštis gali drėkinti odą, ar visa tai daugiau skambus pažadas?
Talpa: 1,3 g
VERTĖ: £18,00 (20,91 Eur)

GRUODŽIO 8-oji

Apmaudu, bet iš ties mane užpuolė kažkoks virusas ir negana to, irzlus ir sergantis iš darbo grįžo ir vyras. Aš turėjau vežti vaiką į jo užsiėmimą su nekokia sveikata, o namuose dar laukė pavargęs vyras. Ech.. regis šiuo metu sveikas namuose tik sūnus. Aš tuoj lėksiu ilsėtis, bet iki to noriu pasidžiaugti šios dienos advento kalendoriaus radiniais.


O pasirodo, šiandien dėželėje taip pat dekoratyvinė kosmetika ir ne šiaip dovana, o dviguba staigmena, mat radau: REVOLUTION Satin Kiss Lipstic lūpų dažus "Ruby Red" ir REVOLUTION Pout Bomb putlinantį blizgesį "Glaze". Bet koks smagus šis kalnedorius - ne tik nauji ir nematyti prekiniai ženklai, bet ir dosnios kasdienės dovanos. Kai pastaruoju metu kosmetikos kalendoriai Lietuvoje itin pabrango, vargu ar galima gauti geriau?
Talpa: lūpų dažų - 3,5 d; lūpų blizgesys - 4,6 ml
VERTĖ: lūpų dažų -  £5,00 (5,81 Eur); lūpų blizgesys - £5,00 (5,81 Eur)

GRUODŽIO 9-oji

Šiandien vaiko darželyje buvo graži, ir deja, darželyje jau paskutinė kalėdinė šventė, kurios metu vaikai iš ties puikiai praleido laiką. Linksma ir smagu buvo ir tėveliams. Paskui vakare vaiką vežiau į būrelį, nors jaučiuosi dar negaluojanti, bet reikia - vaikas tai sveikas ir jam reikia veiklos, įprastos veiklos ir užsiėmimų. Nors kalendorių atidariau ryte, tačiau blogą pildau tik dabar.


O šiandienos dėžutė slėpė AROMA ACTIVE Soothing Universal Repair Cream - lengvas universalus atkuriamasis kremas, tinkamas visam kūnui ir veidui, bet kam. Tokius universalius kremus labai faina įsimesti į rankinę ir panaudoti tam, kam tik prireikia kai esi ne namie: rankoms, veidui ar išsausėjusioms blauzdoms. Bus labai smagu išbandyti, tikiuosi gerų rezultatų.
Talpa: 15 ml
VERTĖ: £6,00 (6,97 Eur)

GRUODŽIO 10-oji

Šiandien visą dieną praleidau lovoje - deja liga galutinai pakirto ir nors buvau prisiplanavusi darbų, norėjau lėkti pasivaikščioti į mišką, daugiau laiko praleisti su šeima. Pa mus retai būna tiek sniego ir retai turime galimybę pasidžiaugti tuo tikru žiemišku oru. O dar savaitgalį! Tačiau ryte paprasčiausiai nebepakilau iš lovos. Tikiuosi, kad greit pasveiksiu, geriu arbatas, vaistus ir tikiuosi, kad kelių dienų bėgyje lakstysiu laukais kaip jaunas veršiukas. 😁


Na, o šios dienos langelis labai ryškus ir spalvingas, po juo slepiasi RODAL Vit C Brightening - šviesinanti veido kaukė. Kaip tik ieškojau ko nors su vitaminu C veido odos būklei pagerinti, buvau susidomėjusi vienu serumu, bet pastaruoju metu jis visur išparduotas, tad vietoj to bandysiu kaukę. 
Talpa: 20 ml
VERTĖ: £34,00 (39,51 Eur)

GRUODŽIO 11-oji

Sekmadienį dažniausiai tvarkomės, tačiau šiuo metu, kai organizmas kovoja su kažin kokia puolančia liga, daug jėgų tvarkytis neturiu, tad padariau pačius svarbiausius darbus ir tiesiog leidau sau ilsėtis, o vakare šokau į vonią tiesiog išsikaitinti, nes jau nebežinau, kaip greičiau pasveikti.  


O šios dienos kalendoriaus dėžutė visa išsilenkusi į išorę ir aiškiai matosi, kad viduje esantis gaminys tiesiog per didelis. Šios dienos produktas net įlenkęs kalendorių kitoje pusėje, tad galima tikėtis, kad viduje iš ties didelis laimikis. Tai kas viduje? O čia CHRISTOPHE ROBIN Cleansing Purifying Scrub - galvos odos šveitiklis. Ir ne šiaip šveitiklis, o pilna pakuotė - nu labai fainiai, toks dalykėlis bent kartą mėnesyje labai reikalingas, kad pašalinti visų priemonių likučius ir išlaikyti sveiką skalpo odą. Kol kas dar turiu šiuo metu naudojamo, bet jam pasibaigus, griebsiu šitą išbandyti.
Talpa: 250 ml
VERTĖ: £42,00 (48,81 Eur)

GRUODŽIO 12-oji

Pirmadienis tikras pirmadienis ir tikriausiai šiandien be ilgesnių įžangų: dirbau, sukausi namuose, rūpinausi vaiku ir...dienos nebeliko, tad žiūrime, ką šiandien radau kalendoriuje.


Nedidelėje dėžutėje šiandien radau ELEMIS Pro-Collagen Cleansing Balm - makiažą valantis balzamas. Kompanija puikiai pažįstama ir garsi, bet apie patį gaminį neteko nieko girdėti, tad bus smalsu. Nors kiekis nėra didelis, labai tikiuosi, kad jo pakaks tvirtai nuomonei susidaryti.
Talpa: 20 g
VERTĖ: £9,50 (11,07 Eur)

GRUODŽIO 13-oji

Šiandien buvo puiki diena! Pagaliau jaučiuosi geriau, prašviesėjo akyse, o ir diena buvo darbinga. Nemažai nuveikiau darbe, vakare puikiai pabendravome su vaiku įvairiomis šiuo metu jį dominančiomis temomis, pasivaikščiojome per pusnis ir paslidinėjome. Vakare bemaž idiliškai alkaniems vyrams paruošiau vakarienę. Viena tų iš ties užimtų, rutininių, tačiau šeimyniškai idiliškų dienų, kai puikiai jautiesi būdama mama, žmona ir užimdama savo darbe tokią poziciją, kurioje esi šiuo metu.


O šio dienos mažytė dėžutė slėpė nedidelę pakuotę AVANT Velvet Perfecting Rose Sugar Scrub - lūpų šveitiklį. Kartais juos mėgstu, o ir dabar, kai lūpos stipriai sausėja, naudoti šveiitklius regis būtų visai gera mintis. Iš pirmos pažiūros šveitiklis labai mažytis, bet oho-ho, kokia šio mažylio vertė! Jau vien šios dienos radinys sudaro pusę advento kalendoriaus kainos! Aišku pagal tai, ką deklaruoja Lookfantastic brošiūroje, būtinai po švenčių reikės patikrinti, nes šiuo metu rodo, kad prekyboje atsiras netrukus.
Talpa: 10 ml
VERTĖ: £58,00 (67,45 Eur)

GRUODŽIO 14-oji

Ar jūs jau jaučiate Kalėdinę dvasią? Šiandien pagalvojau, kad mano namuose jos dar tikrai nesijaučia. Kita vertus, kur ten jausis, jei dar nei Kalėdų eglę puošėm, nei kaip kitaip namus apšvietėm - reikės taisytis savaitgalį - gi šventės ne už kalnų. Džiaugiuosi tuo, kad dovanos jau visos parengtos, belieka kurį vakarą padirbėti ir kiekvieną gražiai supakuoti.


Valio! Šiandien lepinam plaukus, nes kalendoriuje radau SACHAJUAN Hair Repair plaukų kaukę apie kurią esu girdėjusi, bet niekad neteko bandyti. Šį ir kai kuriuos kitus kalendoriaus radinius jau nekantrauju kuo greičiau išbandyti, bet dar norėsis jums padaryti nuotrauką su visu advento kalendoriaus turiniu.
Talpa: 30 ml
VERTĖ: £6,00 (6,98 Eur)

GRUODŽIO 15-oji

Ketvirtadienis darbe yra viena darbingiausių dienų savaitėje, kai darbe sukiesi kaip bitutė, todėl šiandien bloge labai trumpai apie radinius. Nes gi tik pasipasakok apie asmeninius dalykus ir sulauki keistų komentarų. Prieš kelis metus rašydavau ilgas įžangas apie pastaruosius išgyvenimus, kviesdavau diskusijoms vienai ar kitai temai, tačiau nustojau, pajutusi pasišaipymo gaideles komentaruose. Tad pastaruoju metu pasidalinu tik viena kita smulkmena ir vis tiek sulaukiu komentarų, ak, iš už anonimų pasislėpusiųjų (o ką, tikrą vardą parašyti baisu, ane?) komentatorių su dviprasmiškomis užuominomis arba dar geriau - laiškų į pašto dėžutę iš feikinių pašto adresų. Ar man to reikia - žinokite tikrai ne. Ir galvoju, kad labai negražu atėjus pas kitą trypti purvinomis kojomis - kokios jūsų problemos? Juk jei nepatinka kažkas, tiesiog neskaitote? Prie mano blogo niekas jūsų neprirakino ir nevertė skaityti. Ech, nepatinka man anoniminiai komentatoriai ir dviprasmiai komentarai - juk visi supranta, ką jūsų turite galvoje, tad kam čia geručiais apsimetate? 
Atsakysiu tik viena puikia patarle - "Kuo pats kvepia, tuo kitus tepa". Apsiuostinėkite, gal pirštai, kuriais klaviatūra spragsite šū**ą, tuo š**du ir ištepti? Tai va, ačiū už dėmesį, galite asmeniškai nerašyti, trinu tokias nesąmones iš karto. O dabar einam pasižiūrėti dienos kalendoriaus staigmenos.


Labai smagu matyti, kad šiandien kalendoriuje antakiams skirta priemonė WEST BARN CO. Gel Brows with spoolie - antakių želė su aplikatoriumi. Labai smagu, kaip tik norisi kažko naujo antakiams - bandau sunaudoti senesnę paletę, o ten jau ir vaškas baiginėjasi ir atsibosti ima, lyg ir norsi kažko naujo, tad šia staigmena džiaugiuosi.
Talpa: 5 g
VERTĖ: £15,00 (17,46 Eur)

GRUODŽIO 16-oji

Pagaliau penktadienis ir šiandien apie save suvokiau, kad gana jautriai reaguoju į nesėkmes ir prisiimu už kitus daugiau atsakomybės, nei man reiktų. Natūralu, kad prisiėmus kitų atsakomybes sau, už kitus ir velnių gauni, tik va, nuopelnai pas mus kažkaip sunkiai pripažįstami, pastebite? Apskritai Lietuva ir komplimentai sunkiai suderinami dalykai, juk dažnai aplink pilna paniurėlių, kurie pirmai progai pasitaikius būtinai mestels negatyvo rutuliuką į jūsų pusę, bet išspausti komplimentą... o Dieve kaik daug pastangų ir laiko reikia, nors nusipelnai jų senai. Ech, keisti mes padarai, juk visi žinom, kad su medum galima daugiau pasiekti, nei su botagu, tik vis tiek dažniausiai renkamės tą lengvesnį botagą.


O šiandien dėžutės turinys nėra labai džiuginantis - viduje radau INIKA juodą akių pieštuką, o kadangi akių pravedimus darausi labai, labai retai, tai galvoju, kad naujo man tikrai nereikia. Apkritai vertinant merginų poreikius, jei akis pieštuku ryškini kasdien, greičiausiai greit susinaudoja ir kalendoriuje rasti faina. Bet ne man - šis radinys kelia mažesnį džiaugsmą.
Talpa: nenurodytas
VERTĖ: £19,00 (21,81 Eur)

GRUODŽIO 17-oji

Šiandien turėjome labai šaunią, aktyvią ir šeimynišką dieną - pirmoje dienos pusėje vaiko būrelis, kurio metu tėtis supirko produktus kūčiukų kepimui. Tuo tarpu aš į šviežiai surinktą įmontuotą spintą dėjau daiktus iš dėžių - nors praėjo nemažai laiko nuo remontų, bet dar pilnai nesame įsikraustę, pvz knygos vis dar gulo dėžėse ir laukia tinkamų baldų. Po pietų lėkėm prie miesto eglės su kakava ir šokoladiniais vafliais, o paskui namuose dar ir eglutę pasipuošėme, namų kampus nušvietėme lemputėmis ir diena baigėsi. Tačiau ji buvo smagi, šauni ir pilna malonių emocijų.


O po tokios šaunios dienos, dalinuosi, ką radau kalendoriuje. Įdomi EMMA HARDIE Plump & Glow veido dulksna, kurią galima naudoti ir vietoje toniko, ir dienos metu ant makiažo. Manau toks dalykėlis labai naudingas vasaros metui, tad visai galimas daiktas, kad lauks atšylančių orų.
Talpa: 30 ml
VERTĖ: £13,99 (16,03 Eur)

GRUODŽIO 18-oji

O šiandien įrašo tiesiog nebuvo... jau kuris laikas rašau kasdien ir šiandien pasiėmiau išeiginę, nes norėjosi daugiau laiko pabūti su šeima: kepėm kūčiukus, gaminom maistą, tvarkėmės, skalbėmės ir tiesiog mėgavomės buvimu kartu. Pastaruosius keturis mėnesius tokio laiko kartu labai trūksta ir retai lieka.  Visos technologijos į šalį ir koncentracija į tai, kas iš ties svarbiausia gyvenime. Prisėdu tik trumpam, prieš miegą, parodyti ką šiandien radau advento kalendoriuje.


O šiandien nedidelė PHILIP KINGSLEY Elasticizer Booster atkuriamojo kondicionieriaus pakuotė. Bandžiau šios kompanijos atkuriamąją priemonę prieš plovimą ir labai džiaugiausi efektu, tad manau ir kondicionieriumi džiaugsiuosi, nors kiekis ir labai mažas.
Talpa: 20 ml
VERTĖ: £4,60 (5,27 Eur)

GRUODŽIO 19-oji

Darbingas pirmadienis tiek darbe, tiek namuose. Tačiau džiaugiuosi, kad šį kart pavyko parengti jums įrašą blogui ir šiek tiek papasakoti apie tik ką perskaitytą knygą. Pastaruoju metu nebežinau apie ką noriu rašyti ir šiek tiek blaškausi tarp tematikos, tačiau žinau, kad šis etapas netruks praeiti ir bet kokiu savo sprendimu būsiu patenkinta. Dažnai primenu sau, kad už šį turinį man niekas nemoka, tad išsikelta kartelė ar kažkokių specifinių produktų pirkimas tik dėl blogo yra mano galvoje - tomis abejonių akimirkomis sustoju ir primenu sau, kad nesu niekam nieko skolinga, rašau apie tai, ką turiu ir apie ką noriu rašyti. Viskas laikina, temos bloge anksčiau ar vėliau išsigrynins iki kito apmąstymų meto. 


Na o šios dienos kalendoriaus radinys tiesiog žavingas - nedidelės dėžutės viduje radau LUVIA akių šešėlius, kurių spalvos labai natūralios, visiems tinkamos ir net labai puikiai panaudojamos, tiek tiems, kurie dažosi rečiau ir tik natūraliai, tiek eksperimentuoti mėgstančioms merginoms. Puikus, džiuginantis radinys!
Talpa: 2 x 1.2 g
VERTĖ: £14,33 (16,42 Eur)

GRUODŽIO 20-oji

Na, kaip jums šiandien čiuožykla iš ryto? Klaipėdoje gatvės buvo slidesnės nei Akropolio ledas, visi vaikščiojo lėtai, daug kas krito. Nutiko ir man - atrodė, kad jau beveik pasiekiau duris, bet... slystetėjau, kojos ore suskėsčiojo šokio žingsneliu ir pajutau, kaip nešiojamas kompiuteris skrieja į pusnį, o rankinė čiuožteli kelis metus ledu. Guliu, ir negaliu atsikelti, nes nugarą, ranką ir minkštąją nežmoniškai skauda. Ir kaip gaila, kai tokiais atvejais padedančių nėra, nors tikrai matė, girdėjo ir pastebėjo. Kur te, pagulėjau porą minučių, šiaip ne taip atsikėliau ir įsėlinau į biurą. Ranką gelia, maudžia ir skauda visą dieną, bet manau, kad atsipirkau tik stipriu sutrenkimu. Galėjo baigtis ir blogiau - ant plytelių užklotas ledas laisvai galėjo prakirsti kokią galvą. Ech, čiuožykla, kurioje šiais metais jau antrą kart sudalyvauju, tik ant sniego kristi minkščiau, nei ant plytelių, padengtų ledu.


Šį kart kalendoriuje radau ZELENS Tea Shot Urban Defence veido serumas, kurio čia pilnas kiekis! Jei norima, galima ir didesnę pakuotę nusipirkti. Nepigus, beje labai įdomu, kad Lookfantastic jis parduodamas už 35 svarus, tad ar kalendoriaus gaminių vertė nepakelta dirbtinai, kad atrodytų įspūdingiau? Greičiausiai taip ir bus. Nepaisant to - serumas labai įdomus, tikrai bandysiu.
Talpa: 10 ml
VERTĖ: £41,00 (46,97 Eur)

GRUODŽIO 21-oji

Valio! Šiandien mano ir mano vyro gimtadieniai! Labai smagiai darbe pasveikino kolegos, buvo užsukę uošviai, pasidžiaugėm dovanomis, o netrukus ir šampano antrą taurę kelsiu, bet prieš tai noriu su jumis pasidalinti šios dienos advento kalendoriaus radiniais.


Paprastai 21-oji diena kalendoriuose būna kažkas nuobodaus, mažesnės vertės ar šiaip nelabai aktualu. Tikriausiai toks staigmenų paskirstymas padeda paskutinę dieną sukurti geresnį įspūdį apie kalendorių. Tad kas manęs laukia šiandien? DISCIPLE Gua Sua veido masažuoklis. Būtų visai smagu, tačiau aš jūs matote tą patį? Nors priemonė buvo plastiko maišelyje ir dar popierinėje pakuotėje, ji visa nusitrynusi, nusibraižiusi, tarsi jau būtų naudota, o ir atrodo kaip plastikinė. Kažkaip liūdina tokia 'nudėvėta' staigmena. Bandysiu gerai dezinfekuoti ir tik tuomet pabandysiu ant veido odos.
VERTĖ: £30,00 (34,37 Eur)

GRUODŽIO 22-oji

Šiandien lyg ir nieko labai įspūdingo nenutiko, bet džiaugiuosi savo nuotaikomis: namus puošia gėlės, artėja šventės ir liūdėti visai nėra ko. Darbo diena buvo palyginus tyli, tad atlikus užduotis tvarkiau seniau atidėtus darbus, o jau rytoj bus galima ir paskutinius šventės akcentus susidėlioti.


Advento kalendorius sparčiai tuštėja, liko vos keturios dėžutės, kurių turinį nekantrauju jums parodyti. Šiandien kalendoriuje radau pažįstamos kompanijos FIRST AID BEAUTY Bump Eraser kūno šveitiklį. Pakuotė nėra didelė, bet porai kartų turėtų pakakti ne tik išbandyti, tačiau ir nuomonei susidaryti.
Talpa: 28,3 g
VERTĖ: £6,00 (6,87 Eur)

GRUODŽIO 23-ioji

Labai gaila, kad šių metų šventinius planus pakoregavo vaiko liga. Nors sūnus sirguliavo ir vakar, po gulėjimo namie tikėjomės, kad situacija pasitaisys ir rytoj pavyks įvykdyti pradinį šventinį planą. Deja, jau šiandien nuo ryto supratau, kad nieko nebus - įsisirgo gana stipriai, tad teks likti namie ir šiais metais šventes pasitikti kitaip, nei planavome. Žinau, kad šiais metais daugumos šventinius planus? Aplink labai daug žmonių serga gripu ir nieko čia nepakeisi. Ar jūs nesergate?


Kai dauguma kalendorių šiandien jau atidarinėja priešpaskutinį langelį, aš dar turiu ir Kalėdų dienai skirtą staigmeną, tačiau lyg ir nujaučiu, kad bus vienoje iš likusių dėžučių, - gi prieš pirkdama mačiau užuominų apie ką šis kalendorius ir vieną daiktą puikiai atsimenu, o jo dar nebuvo. Tad šiandien... šiandien puiki diena, nes viduje ESPA Optimal Skin veido kremas, kuris turėtų puikiai tikti sausai odai. Džiaugiuosi, kremo man jau tuoj reikės naujo.
Talpa: 55 ml
VERTĖ: £50,00 (57,29 Eur)

GRUODŽIO 24-oji

Šiandien Kūčios ir jos šiek tiek kitokios, nei planuota, tačiau visgi Kūčios. Visiems linkiu jaukaus, malonaus laiko artimųjų rate, susikaupimo, rimties ir tikro šventinio stebuklo. O advento kalendoriuje šiandien atidarau priešpaskutinę dėžutę, beveik visa ji ištuštėjusi, tad kas šiandien jos viduje?


Šiandien radau THE ORDINARY Mandelic Acid 10% + HA odą šveičiantis serumas. Labai tinkamas radinys, kurį radau tinkamu laiku, maniškė rūgštis jau kaip tik baigėsi. Ką gi, bus puiki proga išbandyti.
Talpa: 30 ml
VERTĖ: £6,90 (7,91 Eur)

GRUODŽIO 25-oji

Su šv. Kalėdomis! Tikiuosi jūsų šventės praėjo jaukiai, artimųjų žmonių rate, smagiai leidžiant laiką, bendraujant ir dalinantis išgyvenimais? Kas jau kas, bet šeima yra tas žmonių ratas, kuris visuomet supras, visuomet palaikys, o jei prireiks ir patarimu pasidalins. O aš šiandien pakuoju jau paskutinį advento kalendoriaus langelį ir šiandien užbaigiu šį ilgą įrašą.


Kaip ir tikėjausi, advento kalendoriuje radau PMD Clean Mini veido masažuoklis - valymo įrankis. Tokios paskirties kokybiško įrankio niekad neturėjau, tad iš teis bus labai labai įdomu išbandyti ir suprasti ar apskritai tokio tipo priemonės man reikia.
Dydis: Mini
VERTĖ: £59,00 (67,60 Eur)


Atidarius advento kalendoriaus paskutinį langelį, viską sudėjau į vieną nuotrauką: iš ties radinių pačių įvairiausių ir nesijautė, kad kažkuriame langelyje bandomas prakišti niekutis, kaip pavyzdžiui, nagų dildė, pincetas ar plaušinė...  Didžioji dalis gaminių itin įdomūs, atrodo patraukliai, tad natūralu, kad labai nekantrauju pradėti bandyti ir pasižiūrėti, kaip viena ar kita priemonė man tinka.

Gamintojas sako, kad kalendoriaus vertė  £507,22 (581,13 Eur)! Milžiniška ir kaina fantastinė. Kita vertus, kol kas dar nesu garantuota, kad surašyta ta vertė, kuria gamintojas pardavinėja, gali būti, kad ji pakelta dabar, o vėliau stebuklingai sumažės? Testuodama produktus dar būtinai patikrinsiu ir jei bus įrašas - apie kainą būtinai parašysiu. Dalis kalendoriaus priemonių mažesnės, nei standartinės, tad greičiausiai Lookfantastic jų pavyksta gauti kaip pristatomuosius produktus arba kompanijos taip reklamuojasi - juk jei patiks gaminys, būtinai įsigysi ir pilno dydžio, tiesa? Apskritai vertinant, kalendorius labai įdomus, priemonės įdomios, atrodo efektyvios. Kalendorių vertinu labai palankiai ir manau ir sekančiais metais nusipirkčiau. Jei ne siuntimo nesklandumai, viskas būtų tiesiog fantastiška. 
Puikus kalendorius - patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Įmonė apmoka ir nuvykimą bei nakvynę? Man visokie įmonių vakarėliai ir dovanų dovanojimai bei panašūs dalykai atrodo tikra kankynė :D Atidirbau ir viso gero :) Gerai, jei jums patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, apmoka. O man atvirkščiai - visi padaliniai kasdien bendrauja nuotolinėmis priemonėmis, tad labai gera bent kartą per metus su visais susitikti ir pabendrauti. Tokie susistikimai stiprina kolektyvo bendrą dvasią. Jaučiausi puikiai ir manau bemaž visi labai smagiai praleido laiką :)

      Panaikinti
  2. Gal rašėte, bet nepastebėjau, kiek kainavo kalendorius?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nerašiau 🙈 Dabar papildžiau: kalendoriaus kaina £95,00 svaro (110,89 Eur), aš įsigijau su nedidele nuolaida už 109 Eur. Jei būtų nuskaičiavę dieną, kai įsigijau - būčiau sumokėjusi 101 Eur. Skirtumas mažas nes... kasdien šiek tiek skiriasi svaro ir euro konvertavimo kursas.

      Panaikinti
  3. O nebūtų patogiau, jei naujus dienos įrašus skelbtumėte šios temos viršuje?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaitant greičiausiai patogiau skaitytojui, bet po to, kai įrašas bus baigtas, daug maloniau skaityti iš eilės, nei nuo pabaigos ;)

      Panaikinti
    2. Na, nežinau, kai įrašas bus baigtas, jis turbūt nebebus toks aktualus, kaip šiomis dienomis. Čia kaip pasižiūrėsi :)

      Panaikinti
  4. Na kokia jūs šaunuolė...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagu skaityti advento kalendoriaus įrašus, o ar darysite įrašą apie metų geriausius, būtų labai įdomu :)?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm, kol kas neplanuoju, nes tokie įrašai nesulaukia labai daug susidomėjimo, o ir pačiai nėra labai įdomu. Bet gal - regis šiais metais daug kas tokius daro.

      Panaikinti
  6. oho kokia kaina lūpų šveitiklio. Daug kg cukraus už tiek išeitų. Bus įdomus sužinoti nuomonę!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkaip nesitiki, kad toks brangus. Man labai smalsu, kas ten tokio, bet kažkaip abejoju ar verta tokios kainos :D

      Panaikinti
  7. O kodėl nenusiperkate apkaustų batams? Teko girdėti, kad jie efektyvūs. man šiuo metu neaktualu, bet jei reiktų dažniau vaikščioti kai slidu, tikrai pirksiu. O kad praeiviai "nepastebi", tai čia nieko naujo, man atsimenu padėjo atsistoti dvi senjorės, kai kažkada gerai plojausi ant žemės, net kvapą užėmė. Pagarba joms :) Kiti ėjo lyg niekur nieko ir dar kreivai žiūrėjo, ko aš čia gulinėju :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ieškau ir galvoju apie pirkimą - iki šiol kaip ir neprisireikė. Bet manau dėl saugumo labai vertas dalykas. Va va, aš pati pernai padėjau moteriai atsistoti, nors nei pakelti galiu, bet vien jau rankos padavimas, pasiteiravimas, kuo gali padėti labai daug reiškia, kai esi tokioje padėtyje. Maniau visuomenė pasikeitė, gi visiems visko pasitaiko, ir jaunam nukristi ir sunkiai atsistoti. Kaip gyvenimas palengvėtų, jei visi vienas kitam noriai padėtume :) Bet čia utopija :D

      Panaikinti
    2. Liūdniausia, kad labiausiai norintys supratimo, pagalbos, pagarbos dažnai patys nerodo nei noro, nei pavyzdžio. Kažkas pasakė :,, kokie pikti, bet labai nori būti mylimi".

      Panaikinti
    3. Mes turime apkaustus, bet kažkaip reikia dar nepamiršti juos užsidėti. Namie neverta, nes jie skirti tik ledui ar kietai suplūktam sniegui, tai mieste reikėtų žaisti užsidėk-nusiimk žaidimą. Nors va pvz., anytai soduose, kur ištisa čiuožykla labai praverčia.

      Panaikinti
    4. Anonimui -> ne viskas, ką girdite, matote ar kaip kitaip gaunate informaciją yra tiesa. O jei šis komentaras buvo bandymas įkąsti, tai nesijaudinkite, pasninkas greit baigsis, vėl galėsite valgyti mėsą, nereikės tautiečiam kandžiotis :) Sėkmės su tokiu požiūriu - pagalbos prašymas ar apskritai jos norėjimas nėra kažkoks ženklas apie mažiau mylimą žmogų. Pabandykite kada paprašyti pagalbos, o ne niurnėti ar galvoti kad tai silpnumo ženklas - pastebėsite įdomių dalykų :)

      Panaikinti
    5. Salomėja, suprantu, kad greičiausiai nepatogu tokius nešiotis? Užsiėmimas, nuėmimas gal ir šioks toks žaidimas, bet kai lauke ledas, gal visai patogus dalykas? Antradienį ištisa čiuožykla miestas buvo, tai įsivaizduoju, kad tokiais atvejais turėtų būti labai gerai :)

      Panaikinti
    6. Tiesa, ištiso ledo atveju tikrai yra labai gerai! Labiausiai nepatogu tada, kai vietomis ledas, vietomis švarus šaligatvis, nes eiti per betoną nepatogu (man jaučiasi, o ir apkaustai gadinasi). Taip pat reikia turėti, kur greitai purvinus ir šlapius įsidėti. Žinoma, šie nepatogumai išsprendžiami, tik sakau, kad apkaustai patogiausi, kai jiems tinkamos ir ilgos sąlygos, jei 5 minutės ėjimo, daugiau vargo :)

      Panaikinti
    7. Supratau, labai ačiū už atsiliepimą. ;)

      Panaikinti
    8. Labai netinkamai supratote komentarą ir pati puolėte kandžiotis :) mano viltis yra, kad žmonės išmoks ne tik pagalbos prašyti, bet ir padėti, juk gera daryti gera. Nebūkite tokia įžeidi, komentaras buvo abstraktus. Dažnai sureaguojate labai jautriai, atsipalaiduokite, nesiskaudinkite pati savęs.

      Panaikinti
    9. O kaip galima suprasti komentarą su kaltinimu neva esu pikta ir nelaiminga? Jūsų žodžiai, ne mano :D Ir nereikia dabar švelnia ir pūkuota apsimesti. Atėjo, pašiko ant kaimyno braškių ir dar apkaltino jautria reakcija. Nekomentuokite dviprasmiškai su noru įkąsti, nebus ir tokio atsakymo - kaip pakomentavote, tokį atsaką ir gavote.

      Panaikinti
  8. Šeima visad supras ir palaikys? Turbūt kalėdinių romantinių filmų persižiūrėjote... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užjaučiu dėl jūsų šeimos, gaila, kad nerandate sutarimo su artimaisiais net per šventes...

      Panaikinti
    2. Nereikia man jūsų užuojautos, aš jos neprašiau, tik man keista pasirodė, kad žiūrite pro rožinius akinius, visokių šeimų yra ir ne taip viskas gražu, kaip pateikiama, tad keistas jūsų absoliutinimas, kad visose šeimose vyrauja tik harmonija.

      Panaikinti
    3. Tai gal tada nekomentuokite nesąmonių? :D Rašydama blogą nerašau apie visą pasaulį, o ir neprivalau. Keistas jūsų noras rašyti, kad parašyti, pasikapoti, paieškoti priekabių. Jums geriau, kai išsiliejote blogo komentare ir pavarėte ant svetimo žmogaus?

      Panaikinti

Rašyti komentarą